Recepciós Fogadó - Kettős Diploma (európai Jegyző által Hitelesített Oklevelek)

ESNECA

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Recepciós Fogadó - Kettős Diploma (európai Jegyző által Hitelesített Oklevelek)

ESNECA

címzettek

Ez a kettős fokozat vállalkozókra, vezetőkre, vállalkozókra, a vendéglátóiparban dolgozókra, a turizmusra és a vendéglátóiparra, az idegenforgalmi szakemberekre, a szakácsokra, a szakácsokra, a második szakácsokra, a sütőipari szakácsokra, a pékre ... és mindenki számára, aki meg kíván szerezni a technikai ismeretek és készségek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy szállodafogadóként dolgozzanak.

módozat

Mester mód On-Line és Tutorizada

  • A regisztrációt követően a hallgató megkapja a hozzáférési kódokat 24 munkaóra.
  • Csapatunk a tanárok és oktatók felveszi a kapcsolatot a hallgató akár 48 óra után beiratkozás, hogy irányítsák a tanuló elkíséri a rajtnál és a pálya mentén, és válaszoljon a kérdésekre, amelyek felmerülhetnek.

tartam

A tanfolyam hossza 600 óra.

összeg

  • Eredeti összeg 1900 $
  • Tényleges összeg: 475 $

* Összeg USA dollárban kifejezett

Tanúsítványok

Miután a tanulmányok befejeződtek és az értékelő teszteket elvégezték, a hallgató megkapja a HOSTELERÍA BENIDORM "recepciós recepciós vezetőjét" tanúsító oklevelet, amelyet a CECAP, az AEC és az AEEN, valamint a maximális spanyol intézmények a képzésben és a minőség. A HOSTELERIA BENIDORM, 2016 novemberétől, és a minőség iránti elkötelezettségét követően, elismerték az ICEEX kiválósági és minőségügyi pecsétjét. Az oklevelek mellett szerepel az európai jegyző bélyegzője, amely a cím érvényességét, tartalmát és eredetiségét igazolja nemzeti és nemzetközi szinten. A diploma megszerzi az APOSTILLA DE LA HAYA-t (hivatalos minősítés, amely több mint 200 ország oktatási minisztériuma előtt igazolja a diplomát).

A képzés tartalma

1. rész Kommunikáció

Tanítási egység 1. Kereskedelmi kommunikációs elmélet

  1. Bevezetés a kommunikációba
  2. Bevezetés a kommunikációs folyamatba. Elemek és típusok
  3. Kommunikációs technikák Elmélet.

Didaktikai egység 2. A kereskedelmi kommunikációs folyamat

  1. Logikai evolúció
  2. A szakmai eladó
  3. Az ügyfél

Didaktikai egység 3. Marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat

  1. bevezetés
  2. Tartsa tiszteletben az értékesítés szakaszát
  3. A konzultáció készen áll arra, hogy nyerjen
  4. Létrehozza a kapcsolatot
  5. Közvetlenül irányítsa az értékesítési interjút
  6. Erősen érvel
  7. Jelenítse meg és védje meg az árat
  8. Kifogásolási eljárás
  9. megkötésére
  10. Ügyfélhűség
  11. Egyéni cselekvési terv

2. rész A recepció recepciósjának vezetője

1. modul: Hotel recepciós

Didaktikai egység 1. Bevezetés a turizmusba és a vendéglátásba

  1. A turizmus története és fejlődése
  2. Fogalom és fogalmak
  3. A turisztikai termék összetételének elemzése Spanyolországban
  4. Főbb spanyol turisztikai célpontok és jellemzőik
  5. Nemzetközi idegenforgalmi célpontok
  6. A vendéglátás világa

Didaktikai egység 2. A turisztikai piac és a turistaforgalom

  1. Termék- és termékjellemzők
  2. A turizmus kereslete és kínálata Spanyolországban
  3. A turisztikai disztribúció
  4. A foglalási központok
  5. Globális GDS terjesztési rendszerek
  6. A turisztikai disztribúció elemzése a hazai és a nemzetközi piacon
  7. A turisztikai motiváció
  8. A turizmus elosztása az interneten

Didaktikai egység 3. A szállás tartalékában és eladásában való közvetítés

  1. Az utazási irodák és a szálláshelyek közötti kapcsolatok
  2. A szálláshelyek értékesítése információs forrása
  3. Közvetlen és közvetett fenntartások
  4. Az árak és azok alkalmazási feltételei
  5. Szállodaláncok és foglalási központok
  6. Az utazásszervezők

Didaktikai egység 4. Az idegenforgalmi ágazat általános jogszabályai

  1. Az idegenforgalmi ágazat általános jogszabályai
  2. Szervezet a szállodai létesítményeken
  3. Árszabályozás

Oktató egység 5. Számláló osztály

  1. A számláló funkciói
  2. A recepció sablonja. Ütemterjesztés
  3. Társadalombiztosítási kapcsolatok
  4. A szoba rack
  5. Az ügyfélkör
  6. Bejelentkezés
  7. Ellenőrzési és irányítási protokollok
  8. Csoport menedzsment
  9. A recepciós könyv
  10. Nézze meg

Didaktikai egység 6. Számlázási osztály és Box I. Alapigazgatási dokumentáció

  1. A kereskedelmi és adminisztratív dokumentumok
  2. A vételi és eladási műveletekre vonatkozó igazolások

Didaktikai egység 7. Számlázási és készpénzügyi osztály II. A gyűjtemények és kifizetések alapműveletei

  1. A gyűjtés és a fizetés alapvető műveletei
  2. A fizetési módok leírása
  3. A gyűjtés és fizetés dokumentációjának modelljei, hagyományos vagy telematikus
  4. Készpénz és bankkönyvelés teljesítése
  5. Az alapvető banki szolgáltatásoknak megfelelő formák
  6. Treasury menedzsment: Online banki tevékenység
  7. Számítógépes alkalmazások

Didaktikai egység 8. Portaszolgálat

  1. Szervezet és funkciók
  2. Dokumentáció, Információs támogatás
  3. Concierge személyzet

Didaktikai egység 9. A kommunikációs készségek a recepciós személyzetben

  1. A kommunikáció koncepcionálása
  2. A kommunikáció konstitutív elemei
  3. A kommunikáció elméletei a kontextus szerint
  4. A kommunikáció akadályai
  5. A kommunikáció típusai
  6. Beszélgetési készségek
  7. Hallgatja
  8. Az empátia
  9. újratervezés
  10. Feltétel nélküli elfogadás
  11. A személyre szabás készsége
  12. A Konfrontáció

Didaktikai egység 10. Telefonos támogatás a recepción

  1. Általános iránymutatások
  2. A látogatások fogadása
  3. A telefon
  4. Adjon információt
  5. interjúk

Didaktikai egység 11. A szolgáltatás minősége és az ügyfélszolgálat a vendéglátásban

  1. Bevezetés. A szolgáltatás minősége és az ügyfélszolgálat
  2. Az Ügyfél

Didaktikai egység 12. Foglalkozási veszélyek megelőzése a vendéglátóiparban

  1. Foglalkozási kockázatmegelőzés alapfogalmai
  2. A vendéglátás ágazata leírása és jellemzői
  3. A foglalkozási kockázatok megelőzésére vonatkozó külön jogszabály az ágazatban
  4. Kockázati tényezők és megelőző intézkedések
  5. Az ágazattal kapcsolatos távollét, forgalom és pszichoszociális kockázatok
  6. Pszichológiai zaklatás a munkahelyen
  7. Munka stressz

2. modul: Humán erőforrás menedzsment a befogadó részlegekben

Tanítási egység 1. Sablonok tervezése

  1. bevezetés
  2. Humán erőforrás tervezési koncepció
  3. Az emberi erőforrások tervezésének fontossága: előnyök és hátrányok
  4. Az emberi erőforrás tervezésének célkitűzései
  5. Az emberi erőforrások tervezésének előfeltételei
  6. Emberi erőforrás tervezési modellek
  7. A KKV-k különleges esete

Didaktikai egység 2. A munkahelyek leírása

  1. A munka leírása és elemzése
  2. A munkahelyek elemzésének folyamata
  3. Az információk elemzése

Oktatói egység 3. A személyzet felvétele és kiválasztása

  1. bevezetés
  2. Toborzás: meghatározás
  3. Toborzó csatornák
  4. A jelöltség típusai
  5. Közvetítők és közvetítők a felvételi folyamatban
  6. Kiválasztása. A munkainterjú
  7. Alkalmazási űrlapok a foglalkoztatáshoz
  8. Így állítják össze a pályázók a pályázatokat

Tanítási egység 4. Képzés

  1. A képzés mint stratégiai lehetőség
  2. A képzési szolgáltatás a szervezetben
  3. A képzési terv elkészítése
  4. A képzési terv javaslata
  5. A képzési terv kezelése
  6. Képzési tevékenységek menedzsmentje
  7. A képzési terv értékelése

Tanítási egység 5. A kompetenciák bemutatása

  1. Kompetenciák, az üzleti menedzsment új megközelítése
  2. Kompetenciák a munkakörnyezetben
  3. Hogyan szerezhetők meg a kompetenciák?
  4. Kompetenciák, tipológia és jelentés

Didaktikai egység 6. Emberek irányítási politikája

  1. Mi a kompetencia menedzsment?
  2. A kiválasztási folyamat
  3. Kompetencia alapú képzés
  4. Az értékelés a kompetencia menedzsment modellben
  5. Értékelési eszközök
  6. Javadalmazási politika
  7. A munkahelyi légkör, a motiváció és a munkahelyi elégedettség

Didaktikai egység 7. Szerződések (I). A munkaügyi kapcsolat

  1. A munkaszerződés
  2. Ideiglenes foglalkoztatási ügynökségek (ETT)
  3. Munkaidő

Didaktikai egység 8. Szerződések (II). Szerződéses feltételek

  1. A munkaszerződés típusai és módozatai
  2. Határozatlan szerződések
  3. Ideiglenes szerződések
  4. Szerződések a fogyatékkal élők számára
  5. Átalakítás határozatlan idejű szerződésekre a gyakorlatban, megkönnyítés és helyettesítés a nyugdíjkorhatár előtt
  6. Egyéb típusú szerződések
  7. A munkaszerződés lényeges módosításai
  8. A munkaszerződés hatástalanítása, felfüggesztése és megszüntetése

Didaktikai egység 9. Bérszámfejtés és társadalombiztosítási járulékok

  1. A fizetés
  2. Hozzájárulás a társadalombiztosításhoz
  3. Az IRPF visszatartása
  4. A megoldott gyakorlatok kapcsolata

Didaktikai egység 10. A munkahelyi biztonság és egészségvédelem alapjai

  1. Munka és egészség
  2. A szakmai kockázatok
  3. kockázati tényezők
  4. A munkából eredő következmények és károk
  5. A munkahelyi kockázatok megelőzésére vonatkozó alapvető szabályozási keret
  6. A munkahelyi egészségvédelemmel és biztonsággal kapcsolatos állami szervek

Didaktikai egység 11. Általános kockázatok és megelőzésük a társaságban

  1. bevezetés
  2. Az eszközök és berendezések kezelésének kockázatai
  3. A rendszerek és a berendezések manipulálásának veszélyei
  4. A rakomány tárolása és szállítása során felmerülő kockázatok
  5. A munkakörnyezethez kapcsolódó kockázatok
  6. A munkaterhelésből származó kockázatok
  7. A munkavállalók biztonságának és egészségének védelme

Didaktikai egység 12. Vészhelyzetek és evakuálás

  1. A balesetek típusai
  2. A sérült elsődleges értékelése
  3. elsősegély
  4. Socorrismo
  5. Vészhelyzetek
  6. Vészhelyzeti és evakuálási tervek
  7. Támogatja a sürgősségi intézkedésekre vonatkozó információkat
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol


Utoljára frissítve April 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
600 Óra
Részidős
Price
ár
744 USD
Locations
Spanyolország - Spain Online
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Spanyolország - Spain Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt