Read the Official Description

A cél a közel nulla hiba, Six Sigma átalakította sok szervezet. MI hozza meg ezt a módszert azáltal, hogy a tantermi képzés kombinált intenzív projekt-alapú coaching.


Hadd Six Sigma Transform A szervezet!

A Management Institute hozza Six Sigma a kis- és közepes méretű vállalatok számára. A rendszer segítségével a Six Sigma képzési szakemberek, a szervezet képes végrehajtani áttörést üzleti fejlesztések.

Képzeld el, milyen üzleti lenne, ha a cég is szállít termékeket időben, minden alkalommal majdnem tökéletes szolgáltatás, amely mindig meghaladta az ügyfelek elvárásainak. Az 1980-as, a Motorola és az Allied Signal lángolt a Six Sigma nyomát áttörést folyamat javítására. Azóta, a General Electric, a GE Capital és a Sun Microsystems keletkezett milliárdos lényeg előnyöket tulajdonítható a Six Sigma módszer.

Egy erősen koncentrált, rendkívül sikeres problémamegoldó módszert, Six Sigma javíthat a lényeg, és hozzáadott értéket az ügyfelek. Six Sigma összpontosít hulladék csökkentésére és a hibák, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat hatékonyabban és eredményesebben, olcsóbban.

A Six Sigma cél: üzemeltetni az üzleti 6 szigma - olyan szintre, hogy nem gyárt több mint 3,4 hibák per millió tranzakció (egy tipikus vállalat működik 4 szigma vagy akár 6210 hibákat per millió tranzakció). Költözés egy 4 Sigma 6 szigma működését ment egy cég mintegy 25% -a bevételek.

Az ilyen szintű precizitás és a megtakarítások az üzleti is erőteljes hatást gyakorol az ügyfélkapcsolatok és a lényeg, így a cég a versenyelőnyt a piacon.


Meghatározó Six Sigma

Six Sigma egy nagy teljesítményű, adat-vezérelt elemzésén alapuló megközelítés a kiváltó okok a gazdasági problémák és megoldásuk egy módszeres, hogy áttörést javulást cége növeli a termelékenységet és javítja az ügyfélszolgálat. Keresztül Six Sigma képzés, az alkalmazottak megtanulják, hogyan kell használni hatékony eszközöket a problémamegoldás és a fejlesztést, hogy lehet, hogy a cég karcsúbb hatékonyság növelésével, ciklusidő csökkentésére, a minőség javítása, és a költségek csökkentése. DMAIC (Define, intézkedés, elemzése, javítása, valamint Control) - Hat Szigma öt fázisú szisztematikus problémamegoldó modell - megvalósítására összpontosít javulást alsó sorban teljesítményt és elkerülhetők a hibák helyett inkább a felismerés és a hibák kijavítására.

Ez a teljesítmény-alapú módszer hatással lesz a szervezet két szinten. Operatív szinten, akkor mozog a termékek vagy szolgáltatások vevői miközben csökkenti variáció közül. Stratégiai szinten, be fogja igazítani a szervezet piactér igényeinek.


A növekedés a Six Sigma

Six Sigma átalakítja a vállalatok szerte a világon. Néhány a leginkább progresszív és nyereséges cégek az Egyesült Államokban, mint a Microsoft és a Johnson & Johnson, hajtották végre a Six Sigma, mint szabványos fejlesztési módszerét. Sok más helyen bevezetésével a filozófia gyártási és szolgáltatási területek és azon dolgozik, hogy a Six Sigma célja a csaknem hibák.

Six Sigma lehetőséget kínál arra, hogy mozgassa a cég a hosszú szervezetek listája, amelyek tipikusan enni 20% -ról 30% -a bevételek hibákat. Ehelyett, akkor csatlakozhat az egyre növekvő vállalkozások számára, amelyek elindított vállalati szintű Six Sigma programok és figyelte a nyereség mászni. Six Sigma projekt csapatok motiválja az alkalmazottakat, és lehetővé teszi a cég, hogy jobb, gyorsabb, olcsóbb termékeket és szolgáltatásokat, mint a versenytársak.


Számunkra a Six Sigma végrehajtása

A Management Institute vezet be a kis-és közepes méretű vállalatok számára, hogy a Six Sigma módszerek révén a képzési program, amely mérhető eredményeket már a képzési process6 és az alsó sorban eredményeket végére a képzésben.

A mi megközelítésünk a projekt-alapú, amely lehetővé teszi a munkatársak számára a cél, és megfelelő valós problémákat, mert megtanulják. A Six Sigma telepítési stratégia kezdődik a vezető csapat projektek kiválasztása, amelyek jelentősen befolyásolhatják a cég alsó sorban, és az ügyfelek igényeinek. A projektek gyakran foglalkozik a cég problémákat, amelyek kitért megoldások éve. Projekt tagjai ezután részt venni hivatalos tantermi képzés és csapataik. Ez a képzés szállítják kis "tanulás darabokat", és korrelál folyamatokat, amelyeket azonosítottak. Minden osztályban edzés követi team, amelyben a tanult készségek osztályban alkalmazzák minden csapat projekt. Intenzív felkészítés által Management Institute szakértői biztosítja, hogy a csapat és a projekt marad a pályán, a tanulási időszak. A "just in time" megközelítés a megfelelő tanulási, a megfelelő időben, a megfelelő helyen.

A projekt-alapú képzés rendkívül sikeres, hiszen a néző a hallgató egy olyan környezetben, amely folyamatos alkalmazása az új fogalmak. Six Sigma csapatok, tagjai a Zöld Öv gyakornokok és a Rowan Egyetem Black Belt szakértők, a legfontosabb elemei megvalósításában alsó sorban eredményeket a cég. Becsült megtakarítás projektenként változó, de jellemzően a tartományban $ 125.000 $ 175.000.

Feltételezve, hogy öt projekt per képzési osztály, a Six Sigma programot lehetne megmenteni a cég 625.000 $ a $ 875,000 évente. Mivel az alkalmazottak tanulhatnak -, hogy megoldást találjanak a valós üzleti problémákat - a projekt-alapú megközelítés alsó sorban eredményeket végére a képzésben. Ahogy a folyamat folytatódik, és egyre több projekt csapatok jönnek létre, Six Sigma kezd beszivárog a szervezet.

A mi megközelítésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a Six Sigma álló széles skáláját ügyfeleinek. Szabva elveket az igényeknek, érhetünk el gyors és mérhető javulás a cég, amely nem igényel túlzott befektetés. Sikeres végrehajtásához Six Sigma kezdődik felső vezetés elkötelezettségét a támogató infrastruktúra. Az infrastruktúra általában tartalmazza vezetői látás, bajnokok, mint a járművezetők és a források, szponzorok, vagy tulajdonosai folyamatok, Rowan Egyetem Black Belt műszaki vezetés és a coaching, és Zöldövezet gyakornokok, akik dolgoznak a projekt vezetői és tagjai több funkcionális csapatok.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Rowan University College of Business »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019