Spanyol nyelvtanulás - online program

Általános információk

Program leírás

Találkoztál már arról, hogy folyékonyan beszéled a spanyol nyelvet? Interaktív platformunk tudja, hogyan valósíthatja meg álmait, és segíthet a nyelvi célok elérésében. A Preply .com évek óta szakképzett segítséget nyújt a diákoknak a világ minden tájáról.

Nemzetközileg tanúsított oktatót keres? Nem probléma. Itt honlapunkon böngészhetsz a legjobb spanyol tanárok alapjáról, áttekintheted a profiljaidat, és bérelhetsz egyet a legjobban. Több ezer tanult már úgy találta, hogy az online tanulás kényelmes, gyors és költséghatékony módja annak, hogy jobban megragadja a nyelvet.

Szeretne leküzdeni az idegen nyelven való félelemtől való félelmet? Ha igen, akkor platformunk biztosan hasznos lesz. Csak ütemezze az első online leckét azzal a tanárral, aki a leginkább megfelel Önnek, és izgalmas utazást kezd a spanyol nyelvtan, szókincs és kiejtés világába.

Tanulmány a spanyol tanárral a Skype-nál

Szeretne folyékonyan beszélni spanyolul? Preply .com tudja, hogyan segítheti a spanyol nyelvet és a lehető legrövidebb idő alatt fejleszteni a beszédkészségét azáltal, hogy az online osztályokat a lehető leghatékonyabbá teszi. Az anyanyelvi beszélővel való közvetlen kommunikáció a legjobb módja annak, hogy jobban megértsük a nyelvet. Mire vársz még? Válasszon egy-egy órát egy megbízható oktatóval!

Cégünk olyan online tanóra szakosodott, amely világszerte biztosítja a tanulók számára a lehetőséget, hogy otthonuk kényelméből tanuljanak. Az iparág egyik vezető platformjaként csak olyan szakemberekkel működünk együtt, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a spanyol nyelvtanításban.

Lássuk, mit kapnak a felhasználók:

  • Együttműködés hiteles spanyol tanárokkal (TESOL, TEFL, CELTA stb.);
  • Az Ön szintjére és követelményeire szabott online leckék;
  • Rugalmasság: tanulmányozza, amikor csak szüksége van rá, ahol akarsz;
  • Megfizethető csomagok;
  • Barátságos támogatás;
  • Az inspiráció és a motiváció jelentős része.

Szeretne a spanyol nyelvű országok látogatásával vagy beszélgetni egy anyanyelvi beszélővel? Tudjuk, hogyan segíthetünk! Akár sikerrel jársz a tanulmányok megszerzéséhez, vagy utazás közben bizalommal vagy üzleti partnerekkel beszélgetés nélkül beszélsz, 1-egy-1 óra a szakértőkkel egy biztos út a célok eléréséhez. Honlapunkon tökéletes tanári kezeket talál. A kiválasztott oktató kizárólag az Ön számára nyújt tanulási tervet. Emiatt a tapasztalt tanár irányítása alatt személyes célokra és eredményekre összpontosíthat.

Tanuljon spanyolul szakemberekkel inspiráló légkörben

Érzelmeskedni fogsz a hagyományos tanfolyamokon való részvételben? Ön nem egyedül van ebben, hiszen sok diák nem képes a nyelvet tanulni ilyen körülmények között. Segíthetünk abban, hogy megtalálja a kilépést ebből a helyzetből. Nyelvtanulás professzionális oktatókkal, időt és pénzt takaríthat meg.

Csak az első spanyol órát foglalja le online egy kedvelt oktatóval. Biztos lehet benne, hogy a bérelt tanár erős szakmai hátteret fog készíteni, és a felmerülő igények és követelmények alapján felépíti a tanulási tervet. Mi a helyzet a Skype spanyol órák áraival? Cégünk jó óraszámokat hozott létre, hogy megfeleljen a hallgatói költségvetésnek. Csapatunk minden tagja az óránkénti arányon dolgozik. Ahogy láthatja, az online tanulás költséghatékony módszer egy nyelv felvetésére.

Tökéletes készségeket saját natív spanyol oktatóival

Menj az első lecke ma! Próbáld meg megnézni magadnak, mennyire előnyös a spanyol online tanulás otthonról, irodáról vagy bármely más kényelmes helyről, jó internetkapcsolattal. Az online oktatásra csak annyit kell tennie, hogy:

  • Keressen egy oktatót a szint és az idő beállításai szerint;
  • Foglalja le első munkamenetét néhány kattintással;
  • Vegyél egy óraszámot a tanulás folytatásához (5 és 20 óra között);
  • Tedd a következő spanyol osztályodat online a tanári naptár segítségével.

A világ minden tájáról érkező diákok már élvezték a Skype által a spanyol oktatóval folytatott beszélgetéseket, mint az interakció és a nyelvfejlesztés hasznos formáját. Kommunikáljon tanárával online eszközök segítségével - könnyedén kezdheti el az idegen nyelven beszélgetést.

Nincs idő online spanyol tanár keresésére?

Nem probléma! Csak hagyja kérését az Ön igényeinek, és hamarosan szakképzett szakembert találunk az Ön igényeinek kielégítésére. Abban az esetben, ha nem vagy teljesen elégedett a választott spanyol oktatóval, akkor ingyenes tanári csereprogramot adunk vagy akár teljes visszatérítést is kapunk. Mire vársz még? A vállalati garanciák jegyzéke révén biztos lehet benne, hogy szakembert kínál az online oktatói számára.

Kérdése van cégünkkel kapcsolatban? Barátságos ügyfélszolgálatunk képviselői készek arra, hogy a lehető leghamarabb válaszoljanak Önökre. Tehát ne habozzon többet megtudni a platformról, a tanítónk alapjáról, garanciáiról és díjairól. Várakozunk az e-mailre.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which gi ... Tovább

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which give people from distant places and small towns an opportunity to take courses they want and master any subject. You can take classes in over 27 language courses, academic subjects (Math, Chemistry, Economics, Psychology etc), programming courses (JAVA, HTML, PHP, CSS etc) and Hobbies (Music, Arts etc). Kevesebb