Speciális Tanúsítványi Program az Adatkutatásban

Általános információk

Program leírás

A technológia, az adat tudomány és az üzleti ügyek tökéletes keveréke, a program a világ legjobbjai közül kiemelkedik.

A tanfolyam kiemeli

Valós idejű gyakorlat

A szakmai gyakorlat lehetővé teszi, hogy az osztálytermi ismereteket valós élethelyzetekben alkalmazza. Segítünk Önnek abban, hogy releváns munkatapasztalat-lehetőségeket találjon a nagy adatelemzésben részt vevő szervezetekben.

Elhelyezéstámogatás

Elhelyezés osztályunk segít a hallgatóknak a nagy adatelemzést végző vállalatokkal való találkozásra. Az elhelyezésünk osztályában olyan diákok találhatók, mint a Siemens, az American Megatrends, a Dell és a HCL.

Képzési módszertan

Ez a tanfolyam több órányi Élő Kar oktatói munkáját foglalja magában, és rögzített felvételeket készített. Ezenkívül havonta több vendégelőadást is tart. Az élő osztályok mellett a kurzus iparági katalizátorokkal, közvélemény-kutatásokkal, megfigyelıkkel és önértékelésekkel is foglalkozik.

Capstone projektek

A kurzus során a hallgatók önálló kutatást folytatnak egy választott kérdésben vagy problémában, részt vesznek a hozzá kapcsolódó tudományágakkal folytatott akadémiai tanulással, és - a kar és az ipar mentora felügyelete mellett - jelentős papírt készítenek.

Ipari csatlakozás

Kapcsolatba léptünk az iparág vezetőivel, akik fontos szerepet játszanak az Adatban és az Analytics területén. Az ilyen emberekkel való kapcsolódás segíthet a munkakeresésben, a karrierhálózatban és a szakmai fejlődésben.

Ismerje meg az esettanulmányokat

Az esettanulmányok segítenek a korlátozott számú esemény vagy körülmény körülményeinek és kapcsolatainak részletes kontextuális vizsgálatának hangsúlyozásában. Segít abban, hogy mélyreható információkat szerezzen egy adott személyről, csoportról vagy előfordulásról.

A program főbb jellemzői

Hatékony

A kutatásvezérelt futurisztikus pedagógia és a globálisan összehasonlított tartalmak egyedülálló kombinációját kínáljuk. Modulunkat olyan kiterjedt kutatások támogatják, amelyek oktatási rendszerünk számára megfelelőnek és izgalmasnak bizonyultak a tanulók számára.

Nagyon nagy tapasztalattal rendelkező kari kar

361 DM-ben van egy csoportja magasan képzett oktatók az IIT Kanpur és az IIT Kharagpur. Karaink együttműködtek a PwC-vel és az IBM-vel, és több éves tapasztalattal rendelkeznek a Big Data és Analytics projektek világszerte történő úttörőjeként.

A Praxis Business School tanúsítása

A Praxis Business School, Kolkata, egy premier B-iskola, amelynek a kurzusait az India két legjobbjai közül a Big Data és az Analytics területén érik el. Ez az egyik legmegbízhatóbb és leghatékonyabb menedzsment oktatási intézmény Indiában.

Oktatási Hitel

A jó oktatás jó jövőt biztosít. Gondoskodunk arról, hogy a pénzügyi szükségleteit gondoskodjunk, amikor előre megyünk, hogy megismerkedjünk egy félelmetes karrierépítéssel. Mindig igényelhet oktatási kölcsönet a kiválasztott kurzusokhoz való csatlakozáshoz.

gyakorlat

A szakmai gyakorlat lehetővé teszi, hogy az osztálytermi ismereteket valós élethelyzetekben alkalmazza. Segítünk abban, hogy releváns munkatapasztalat-lehetőségeket találjunk olyan cégeknél, amelyek a nagy adatelemzésben jártas szakembereket keresik.

Elhelyezéstámogatás

Elhelyezéstámogató entitásunk segíti a diákjainkat a Big Data és az Analytics segítségével működő vállalatokkal. Diákjaink a legjobb cégek, mint a Siemens, az amerikai Megatrends, a Dell és a HCL cégek közé kerültek, hogy jelentős támogatást nyújtsanak.

New Age Learning Platform

A 361 DM i-meta platformja egyedülálló, bővített és virtuális valóság által vezetett osztályokkal lehetővé teszi a mobil tanulást, azaz bárhol és bármikor tud tanulni. A 361DM alkalmazás letölthesse az okostelefont is. Platformunk megkönnyíti a csoportos megbeszéléseket, a tanulási erőforrásokat, a teljesítményrekordokat, az osztályok utáni értékelést, az e-könyvtárat és az osztályok közvélemény-kutatóit.

Dedikált támogató csapat

Van egy dedikált csapatunk, amely támogatja Önt a tanfolyam során - az alkalmazásból a tanúsítványhoz! Bármikor segítségre van szükségünk, csak egy gombnyomással érhet el minket.

modulok

  • Statisztika 101
  • R programozás
  • Adatbányászat 1 - Gépi tanulás R-vel
  • Adatbányászat 2 - Fejlett gépi tanulás R-vel

A program eredményei

A fejlett üzleti elemzés minden nagy szervezet egyik legfontosabb követelménye. Az idő a legjobb, ha valaki megkezdi karrierjét ezen a területen. Hatalmas lehetőségek és rendkívüli elhanyagoltság a jelöltek bevonása érdekében a nagy szervezetek elindulnak. Elengedhetetlen, hogy a pályakezdők megragadják ezt a lehetőséget.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote ... Tovább

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote learning principles. We understand what makes adults learn, what can make them learn better. We have deep insights into the aspirations of the youth in our target ecosystem and we employ proven and tested scientific principles into adult and remote learning to help them learn better in order to meet each of these disparate aspirations. Kevesebb
Chennai , India Online + 1 Több Kevesebb