Speciális diploma a hajózási menedzsmentben - logisztikai és hajózási menedzsment

Lloyd's Maritime Institute

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Speciális diploma a hajózási menedzsmentben - logisztikai és hajózási menedzsment

Lloyd's Maritime Institute

célok

A Hajózási Menedzsment Speciális Diplomát a Nemzetközi Hajózási és Hajózási Szakmai Szövetség akkreditálja, és olyan szakemberek fejlesztésére tervezték, akik rendelkeznek a sikeres karrierhez szükséges készségekkel, ismeretekkel és szakértelemmel a hajózás igényes és versenyképes világában.

A képzési program biztosítja a résztvevőknek, hogy mélyreható ismeretekkel rendelkezzenek a hajózási és a kereskedelmi jog kereskedelmi vonatkozásairól, amelyek befolyásolják a kereskedelmi hajózási műveleteket, valamint a tengeri ágazatot szabályozó egyéb jogi követelményeket. A program az akadémiai szigorúságot gyakorlati tapasztalattal egyensúlyozza annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálja a holnap hajóigazgatók igényeit.

A résztvevők szilárd alapot nyernek a hajókezelés, a tengeri gazdaságtan, a hajótechnológia, a hajóbérlés, a tengerészeti jog, a biztosítás, a kockázat és a stratégiai menedzsment szilárd alapjai, amelyek különösen fontosak ebben a szektorban működő vállalatok számára.

A tanfolyam kínálata

 • Lehetőség van arra, hogy fejlessze a kereskedelem és az árufuvarozás menedzsment szakértelmét egy magas rangú szinten, és növelje az ágazatspecifikus tudást a karrierfejlesztés és működési hatékonyság támogatására.
 • Felkészíteni a hajózási szakembereket arra, hogy egyre nagyobb felelősséget vállaljanak cégeikben és javítsák szakmai státuszukat.
 • Speciális szakértői ismeretekkel rendelkezik az iparágtól azoktól a szerzőktől, akik jelenleg saját Szállítási Üzleti tevékenységet folytatnak.

A hajózási menedzsment diplomájának tanulmányozásának előnyei

 • Az intézménnyel való tanulás előnyei az, hogy a tengerészgyalogosok és a hajózási szakemberek nemzetközi szövetségének teljes tagjává válsz, miközben képzésben részesülsz, és ezért részt vehetsz az összes társulási tevékenységben, beleértve a szemtől szembe kerülő tanfolyamokat is. szemináriumok és konferenciák.
 • Használja kapcsolatainkat a hajózási iparág vezető vállalataival, és hozzáférhessen a munkahelyi elhelyezés lehetőségéhez.
 • Ahhoz, hogy a résztvevők az akkreditált hajózási szakemberek, hajó- és üzemeltetési vezetők minősüljenek.
 • Minden egyes tantárgy befejezése után megjelenik a teljesítési bizonyítvány.

Rugalmas tanulás

Rugalmas tanulmányunk azt jelenti, hogy megváltoztathatja a tanulmányi ütemeket, ha az élet a tanulás útjába kerül. akkor előnyben részesíted a fejlett diplomát 12 hónap alatt, de szükség esetén további 3 hónapos meghosszabbítást ajánlunk. Minden modul 10-30 órát vesz igénybe, hogy kiegészítse a hallgatói feladatok elvégzéséhez szükséges további időt. A tanulmány értéke nem csak a végén kapott minősítésről szól. ez az, ahogyan megváltoztathatja az egész életét.

Támogatás

Teljes körű támogatást élvezhet a tanulmányai során, modultanácsokkal, akik útmutatást adhatnak, tanácsolhatnak és átfogó visszajelzést adhatnak a tanfolyamról. Támogatását más intézet munkatársai és diákjaik is felajánlják az oktatóirodákban. vagy a diákok globális közösségének részeként, akik online hallgatói fórumokon és közösségi médiaközpontokon keresztül érhetők el.

Soha nem vagy magadon

Bár a saját környezetében dolgozik. soha nem leszel egyedül. Lehetősége lesz arra, hogy találkozzon diákjaival oktatói és online fórumokon. Az intézmény által szervezett szemináriumokon és szocializációs eseményeken egyre nagyobb a hálózatépítési lehetőségek, és rendszeresen meghívást kapnak ezekre az eseményekre.

Munkaidő teljes munkaidőben és részmunkaidős tanulmányozás

A legtöbb rakományfelmérő okleveles diák teljes munkaidőben dolgozik és részmunkaidőben tanul. Ez a rugalmas út a képesítés megszerzéséhez lehetővé teszi, hogy a munkája mellett dolgozzon annyi tanulást, amennyit csak tud. A tapasztalatok és a képesítések megteremtése ugyanakkor azt is mutatja, hogy a munkáltatók milyen elkötelezettek.

Munkaalapú képesítés

Talán ez az elsõ kurzus vagy képesítés, amit a rakományfelmérésben végzett, és ez jó módja annak, hogy akkreditációt szerezzen abban, amit már csinál.

Ki kellene részt venni

 • A legfrissebb diplomások karrierjét keresik a hajózási iparágban;
 • Szállítási szakemberek, akik szeretnék gazdagítani know-how-jukat és javítani a szakmai státuszukat;
 • Nautikus tisztek;
 • A tengerészgyalogos tengerészek tisztviselői
 • Fiatal szakemberek hajlandóak belépni a hajózási iparágba;
 • Stb.

Mit nyersz?

Az intézménnyel folytatott tanulmányok előnyei az, hogy Ön a képzés és képzés során a Nemzetközi Hajózási és Hajózási Szakmai Szövetség tagjává válik, és így részt vehet az összes tevékenységben, beleértve a szemtől-szembe kurzusokat, szemináriumokat és konferenciákat is.

Használja kapcsolatainkat a hajózási iparág vezető vállalataival, és hozzáférhessen a munkahelyi elhelyezés lehetőségéhez.

Minősítse a résztvevőket az akkreditált hajózási szakemberek, a hajó és az üzemeltetés vezetőinek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve September 12, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
feb. 2019
aug. 2019
Duration
Időtartam
12 hónapok
Locations
Marokkó - Casablanca, Casablanca-Settat
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Svájc - Geneva, Geneva
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Amerikai Egyesült Államok - Buffalo, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Svájc - Geneva, Geneva
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
aug. 2019
Marokkó - Casablanca, Casablanca-Settat
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Buffalo, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt