Speciális tanúsítványi program az adatmegjelenítésben

361 Degree Minds

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Speciális tanúsítványi program az adatmegjelenítésben

361 Degree Minds

A technológia, az adat tudomány és az üzleti ügyek tökéletes keveréke, a program a világ legjobbjai közül kiemelkedik.

A tanfolyam kiemeli

Valós idejű gyakorlat

A szakmai gyakorlat lehetővé teszi, hogy az osztálytermi ismereteket valós élethelyzetekben alkalmazza. Segítünk Önnek abban, hogy releváns munkatapasztalat-lehetőségeket találjon a nagy adatelemzésben részt vevő szervezetekben.

Elhelyezéstámogatás

Elhelyezés osztályunk segít a hallgatóknak a nagy adatelemzést végző vállalatokkal való találkozásra. Az elhelyezésünk osztályában olyan diákok találhatók, mint a Siemens, az American Megatrends, a Dell és a HCL.

Képzési módszertan

Ez a tanfolyam több órányi Élő Kar oktatói munkáját foglalja magában, és rögzített felvételeket készített. Ezenkívül havonta több vendégelőadást is tart. Az élő osztályok mellett a kurzus iparági katalizátorokkal, közvélemény-kutatásokkal, megfigyelıkkel és önértékelésekkel is foglalkozik.

Capstone projektek

A kurzus során a hallgatók önálló kutatást folytatnak egy választott kérdésben vagy problémában, részt vesznek a hozzá kapcsolódó tudományágakkal folytatott akadémiai tanulással, és - a kar és az ipar mentora felügyelete mellett - jelentős papírt készítenek.

Ipari csatlakozás

Kapcsolatba léptünk az iparág vezetőivel, akik fontos szerepet játszanak az Adatban és az Analytics területén. Az ilyen emberekkel való kapcsolódás segíthet a munkakeresésben, a karrierhálózatban és a szakmai fejlődésben.

Ismerje meg az esettanulmányokat

Az esettanulmányok segítenek a korlátozott számú esemény vagy körülmény körülményeinek és kapcsolatainak részletes kontextuális vizsgálatának hangsúlyozásában. Segít abban, hogy mélyreható információkat szerezzen egy adott személyről, csoportról vagy előfordulásról.

A program főbb jellemzői

Hatékony

A kutatásvezérelt futurisztikus pedagógia és a globálisan összehasonlított tartalmak egyedülálló kombinációját kínáljuk. Modulunkat olyan kiterjedt kutatások támogatják, amelyek oktatási rendszerünk számára megfelelőnek és izgalmasnak bizonyultak a tanulók számára.

Nagyon nagy tapasztalattal rendelkező kari kar

361 DM-ben van egy csoportja magasan képzett oktatók az IIT Kanpur és az IIT Kharagpur. Karaink együttműködtek a PwC-vel és az IBM-vel, és több éves tapasztalattal rendelkeznek a Big Data és Analytics projektek világszerte történő úttörőjeként.

A Praxis Business School tanúsítása

A Praxis Business School, Kolkata, egy premier B-iskola, amelynek a kurzusait az India két legjobbjai közül a Big Data és az Analytics területén érik el. Ez az egyik legmegbízhatóbb és leghatékonyabb menedzsment oktatási intézmény Indiában.

Oktatási Hitel

A jó oktatás jó jövőt biztosít. Gondoskodunk arról, hogy a pénzügyi szükségleteit gondoskodjunk, amikor előre megyünk, hogy megismerkedjünk egy félelmetes karrierépítéssel. Mindig igényelhet oktatási kölcsönet a kiválasztott kurzusokhoz való csatlakozáshoz.

gyakorlat

A szakmai gyakorlat lehetővé teszi, hogy az osztálytermi ismereteket valós élethelyzetekben alkalmazza. Segítünk abban, hogy releváns munkatapasztalat-lehetőségeket találjunk olyan cégeknél, amelyek a nagy adatelemzésben jártas szakembereket keresik.

Elhelyezéstámogatás

Elhelyezéstámogató entitásunk segíti a diákjainkat a Big Data és az Analytics segítségével működő vállalatokkal. Diákjaink a legjobb cégek, mint a Siemens, az amerikai Megatrends, a Dell és a HCL cégek közé kerültek, hogy jelentős támogatást nyújtsanak.

New Age Learning Platform

A 361 DM i-meta platformja egyedülálló, bővített és virtuális valóság által vezetett osztályokkal lehetővé teszi a mobil tanulást, azaz bárhol és bármikor tud tanulni. A 361DM alkalmazás letölthesse az okostelefont is. Platformunk megkönnyíti a csoportos megbeszéléseket, a tanulási erőforrásokat, a teljesítményrekordokat, az osztályok utáni értékelést, az e-könyvtárat és az osztályok közvélemény-kutatóit.

Dedikált támogató csapat

Van egy dedikált csapatunk, amely támogatja Önt a tanfolyam során - az alkalmazásból a tanúsítványhoz! Bármikor segítségre van szükségünk, csak egy gombnyomással érhet el minket.

modulok

  • Adatmegjelenítés táblázattal
  • Adatmegjelenítés a D3-mal

A program eredményei

A fejlett üzleti elemzés minden nagy szervezet egyik legfontosabb követelménye. Az idő a legjobb, ha valaki megkezdi karrierjét ezen a területen. Hatalmas lehetőségek és rendkívüli elhanyagoltság a jelöltek bevonása érdekében a nagy szervezetek elindulnak. Elengedhetetlen, hogy a pályakezdők megragadják ezt a lehetőséget.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve January 31, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Július 2019
Duration
Időtartam
12 hetek
Részidős
Nappali
Price
ár
29,900 INR
Locations
India - India Online
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Július 2019
India - India Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt