Utolsó napok regisztrálni!

A Szakirány Food Security: Értékelési és cselekvési egy kiterjesztése a FAO távoktatási kurzus Food Security Information döntéshozatalban. Ebben a specializáció a hallgatók megismerkednek a fogalmakat és eszközöket használnak az élelmiszer-biztonsági elemzés.

Kiindulópontként, a diákok meg fogja vizsgálni az élelmiszer-biztonság és ezek kapcsolatát a kiszolgáltatottság, az éhezés, az alultápláltság és a szegénység. Iránymutatás, hogyan kell értelmezni és használni koncepcionális keretek elemzése az élelmiszer-biztonság, majd felül. Egyéb témák a következők: útmutatást értékelése különböző információs rendszerek kapcsolatos élelmiszer-biztonsági elemzés; tervezése, az írás és hatásának növelése az élelmiszer-biztonság jelentések a különböző kontextusokban; és általánosan használt módszereket kell kidolgozni a táplálék mennyiségére regionális, nemzeti és helyi szinten.

A Szakirány Food Security: Értékelési és cselekvési tanítják egy nemzetközi csapat az egyének tapasztalatokra. Ezzel a képzés, a diákok megértik, az élelmiszer-biztonság, és felkészültebbnek végeznek és támogatnak az élelmiszer-biztonsággal, a közösségeikben.

Ezt Szakirány Food Security: Értékelési és cselekvési egy választható a Mester az élelmiszer-, a társadalom és a Nemzetközi Élelmiszer kormányzás.

Célok

  • Határozza meg az élelmiszer-biztonság, mint tág fogalom meghatározására használt emberek általános jó közérzet.
  • Megértsék a koncepció a kiszolgáltatottság, és hogyan alkalmazzák az élelmiszer-biztonság.
  • Értékelte az élelmiszer-biztonság elemzése kiváltásához megfelelő lépéseket élelmiszer-bizonytalanság kezelésére.
  • Értse meg kell határozni a mögöttes okai és jellemzői az élelmiszer-biztonság hiánya.
  • Értse az alapvető intézkedések nyomon követésére és értékelésére célzó tevékenységek.
  • Ismerjék el az élelmiszer-biztonság, mint politikai kérdés átívelő különböző ágazatokban.

Kompetenciák

Ezek a tanfolyamok fejlesztették, hogy támogassák a kapacitásbővítést és on-the-job képzések és workshopok a nemzeti és a helyi élelmiszer-biztonsági információs rendszerek és hálózatok.

A kurzusok mindenki számára nyitottak, de az volt a célja, hogy célzott:

  1. Középszintű vezetők, technikai személyzet és a helyszíni személyzet, akik részt vesznek a gyűjtése, kezelése, elemzése, és jelentése az élelmiszer-biztonsági információkat.
  2. Tervezők, politikai készítménygyártókkal és a program a vezetők, akik részt vesznek a folyamat nyomon követésében, a szegénység csökkentése, és megfelel az élelmiszer-biztonsági célokhoz.

A hallgatók számára a szükséges eszközöket, hogy javítsanak az foglalkoztathatóság, amely biztosítja számukra a jogot, hogy a tudás és az oktatás, hogy sikeres legyen a különböző foglalkozások, hogy lesz az élete során, alapvető célja a posztgraduális programokat.

Diák profil

A célközönséget a tanfolyam tartalmazza érdeklődőknek, az élelmiszer-biztonsági és / vagy dolgozó közösségi szintű élelmiszerbiztonsági projektek.

Ezzel a képzés, a diákok megértik, az élelmiszer-biztonság, és felkészültebbnek végeznek és támogatnak az élelmiszer-biztonsággal, a közösségeikben.

A hallgatók számára a szükséges eszközöket, hogy javítsanak az foglalkoztathatóság, amely biztosítja számukra a jogot, hogy a tudás és az oktatás, hogy sikeres legyen a különböző foglalkozások, hogy lesz az élete során, alapvető célja a posztgraduális programokat.

Tanulmányi követelmények

A Szakirány Food Security: Értékelési és cselekvési mindenki számára nyitott, egy jó megérteni az angol. Az UOC egy Open University ami azt jelenti, hogy még ha nem rendelkezik középiskolai diploma vagy egyetemi diploma akkor is eláll a tanfolyamokat.

Függetlenül attól, hogy korábbi tanulmányok, a tanúsítvány átruházható, hogy a Mester az élelmiszer-, a társadalom és a Nemzetközi Élelmiszer kormányzás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

15 további kurzus UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
Price
1,450 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint