Felmérés

A közigazgatási területén a szálloda ez óriási különbség, hogy az egyik dolgozik, vagy képzetlen, vagy egy szakképesítést!

Annak érdekében, hogy a képzett és képzetlen munkaerő szakképesítések Ipari és Kereskedelmi mint szálloda vezetője / jegyző IHK, a szálloda Fernschule Poppe & Neumann egyedülálló Németországban az esélye, hogy felzárkózzon ezen a részmunkaidős távoktatási kurzus és jövedelemkiesés nélkül.

perspektívák

A távoktatási persze a szálloda Fernschule Poppe & Neumann és a szakképesítés egy szálloda vezetője / jegyző CCI-hez széleskörű lehetőségek a munkaerőpiacon:

 • Foglalkozás fokozat (CCI igazolás)
 • Több elismerés munkahelyi
 • A társadalmi haladás - jobb jövedelemszerzési lehetőségek
 • Fejlesztési és karrierlehetőségek a szálloda vezetősége

Az asszisztensek teszt Hotel Kaufmann / nő CCI van karrier váltók gyakran az első lépés a továbbképzés célja: A későbbi fejlesztés képzés / üzleti adminisztrátor / a vendéglátó iparban lehet a következő állomása az utat felfelé a ranglétrán, még veled. Használja ki ezt a lehetőséget!

A tanfolyam célja, hogy karrier váltók, képzett és képzetlen munkavállalók / belül és családi dolgozók legalább 34 hónappal szakmai tapasztalat szállodai menedzsment (iroda).

természetesen tartalom

Az államilag elismert és engedélyezett tanfolyam / szállodába / -frau CCI jellemzi az érett alapuló szakmai gyakorlat tanulmányi dokumentumokat. Mint minden Poppe & Neumann-távoktatás is a Lehrgangshotel / -frau CCI célja, hogy a foglalkoztatási és képzési optimálisan lehet rendezni.

multidiszciplináris rész

 • Kezelése a vendégek, a tanácsadás és az értékesítés
 • Berendezések, gépek, fogyasztási cikkek, a munkamódszerek és higiénia
 • konyha
 • kiszolgálási terület
 • Készletgazdálkodás, irodai szervezés és kommunikáció
 • Reklám, eladásösztönzés és üzleti szolgáltatás

Fold Különös rész

 • emberi erőforrások
 • Kereskedelmi irányítás és ellenőrzés
 • Beszerzés, értékesítés és irodavezetői

Zulassungssvoraussetzungen

Ezek a vizsgálat időpontjában legalább 4 ½ éves releváns szakmai tapasztalat Ez azt jelenti, hogy már meg is kezdheti a 34 hónapos szakmai gyakorlat a távoktatással, mint ha folyamatosan dolgozik, amíg tanul, és így van ideje a vizsgálat a szükséges szakmai tapasztalat.

Tanulmány időtartama és költsége

Szervezése idő

A távoktatás (20 hónap)

Ebben a fázisban a távoktatásos tanfolyam kap havonta leckét. A tanfolyam anyaga felkészít a vizsgálat / Hotel Kaufmann / nő IHK.

Teszt (IHK)

Miután egy sikeres távoktatási kurzus vizsgálat az IHK zajlik.

alapvonal

Bármikor regisztrálhat - természetesen kezdődik minden hónapban az 1. vagy a 15.

Tandíj

Tandíjat € 85.00 havonta (teljes költség € 1,700.00)

normál időszakban

A szokásos időszak során 20 hónap.

Természetesen akkor - külön költség nélkül -, vagy lerövidíti a távoktatási egyénileg és szakaszon. Az csak attól függ, hogy mennyi időt kell tanulni, és persze az a tény, hogy megfeleljen a felvételi követelményeket a vizsgálat időpontjában.

Finanszírozás és promóciós

havi fizetés

Abban Poppe & Neumann fizetni a tandíjat a kényelmes havi természetesen árak.

menteni adók

Azt is, hogy akár € 4,000.00 évente a képzés Poppe & Neumann adó kapcsolatos költségek. Az, hogy meg fogja kapni a végén a naptári év igazolást a munkáltatói adó évi kompenzáció.

Bildungsscheck

Ennek ellensúlyozására a közelgő szakmunkáshiány, sok állam indított saját finanszírozásban részesül az Európai Szociális Alapból. Mint elismert oktatási intézményben, akkor előnyös ez a különleges támogatás a képzés költségeit.

Program oktatási nyelve:
 • Német

11 további kurzus Hotelfernschule Poppe+Neumann »

Ez a kurzus On-line
Start Date
okt. 2019
Duration
20 hónapok
Nappali
Price
1,700 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date