Számviteli és Pénzügyi Menedzsment MSc (top-up)

Általános információk

Program leírás

A végső ACCA vizsgák elvégzéséhez a Számviteli és Pénzügyi Menedzsment Mesterképzési Programot azért fejlesztettük ki, hogy támogassa karrierfejlesztését üzleti, számviteli és pénzügyi menedzsment szerepekben. Pénzügyi, könyvelési és szélesebb körű vezetői ismereteket kínál, amelyek központi szerepet játszhatnak a sikerben számos magán- és állami szektorban.

Elkötelezett, magasan képzett és tapasztalt csapatunk vezet a pénzügyi irányítás és számvitel alapelveinek és gyakorlatának, a működésük körülményeinek és irányításának felfedezéséhez. Segítünk abban, hogy megszerezze a pénzügyi beszámoláshoz és a pénzügyi menedzsmenthez kapcsolódó alkalmazott készségeket, valamint a szélesebb körű irányítási kérdéseket, mint például a vállalati és társadalmi felelősségvállalás, az üzleti etika, a kockázati és üzleti stratégia, a pénzügyi teljesítmény és az adózás / könyvvizsgálat.

Ösztönözni fogja Önt a kutatási módszerek feltárására, ezáltal lehetőséget adva arra, hogy megismerje a kutatási eszközök és az analitikai technikák széles skáláját. Ez az ismeret akkor lesz értékes, ha elvégzi a diplomamunkáját, amikor számviteli vagy pénzügyi menedzsmenttel kapcsolatos lényeges kutatás elvégzésével javítja kritikus és vizsgálati készségeit, és hasznára válhat a szakmai gyakorlatban.

A tanfolyam kiemelései

Ez a tanfolyam célja, hogy a szakmai képesítésére támaszkodjon a pénzügyi menedzsment vagy a könyvelő karrierje során.

  • Azok a tanulmányi és kutatási készségek, amelyekben bevezetésre kerülnek, messze túlmutatnak a pénzügyi szolgáltatások iparán.
  • Ösztönözni fogjuk a kulcsfontosságú képességek fejlesztésére a kritikus gondolkodásban, valamint a hatékony pénzügyi döntéshozatalhoz szükséges alapelvek és technikák ismeretében.

Belépési követelmények

Képzett könyvelők (CIPFA / CIMA / ICAEW / ICAS / ACCA) akár 90 hitelmentességet kaphatnak az MSc-ből, lehetővé téve a közvetlen felvételt erre a top up-ra. A 7. szintű releváns tantárgyak nem szabályozott képesítései szintén 90 kreditig mentesítést vonhatnak maguk után.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Carlos Muza / Unsplash

tartam

Két szemeszter.

Mód

Teljes munkaidős, online tanfolyamok.

Kezdési dátumok

Szeptember, január, június.

Programmodulok

  • Stratégiai üzleti vezető
  • Kutatási módszerek a könyvelők számára
  • Értekezés

Karrier és szakmai fejlődés

Az MSc Számviteli és Pénzügyi Menedzsment Top Up kurzust az üzleti, könyvelési és pénzügyi szektorban dolgozó szakemberek számára tervezték. A program lehetővé teszi, hogy megszilárdítsa a pénzügyi irányítás és a számvitel alapelveinek és gyakorlatának megértését, a működési körülményeket és az irányításukat. Ez lehetőséget kínál a pénzügyi ismeretek megtanulására, valamint a szélesebb körű vezetési kérdések alkalmazására, amelyek a végső disszertációmba kerülnek - és a teljes mesterfokozat megszerzéséhez.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Tovább

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Kevesebb