Read the Official Description

Színpad kezelése során

Az ábra az uralkodó kulcsfontosságú mindenféle élő szórakoztató. Ő felel a koordináló és irányító műszaki termelés a művészeti projektről. A Alderman kurzus kínálunk CPA Online készíti fel a közös és egyedi jellemzőit a különböző médiumok (film, színház, a televízió és az élő show), így bővül a foglalkoztatási kilátások, és a munka, mint egy városatya és színházi televízió.

A színpad menedzsment kurzus előkészíti, hogy figyelemmel kísérje, és szabályozzák a technikai és művészeti folyamatok zajlanak a próbák és előadások mutatja, meghatározzák a jellemzőket a színpadi tér és a gazdasági, emberi, technikai és biztonsági művészek, technikusok és a közönség tényezők. Ön tudni fogja, hogyan kell megszervezni a munkafolyamatok, technikák alkalmazásával a kommunikáció és a tárgyalási és tanulni írni rundown, ügyelő script, tabletták és egyéb dokumentumok a színpadi menedzsment.

Hogy a támogatást a tanár szakmai tapasztalattal és részt vehet kapcsolat gyakorlatok. A CPA Online mi egy különleges képzést az ágazatban. Nem fogsz találni egy ilyen speciális tanfolyamot. Specializálódtak színpadi menedzsment és előkészíti a legjobb szakembereket!

NAPIREND

  1. A gyártási folyamatok az élő bemutatók és rendezvények
  2. Élő Entertainment Stage Management
  3. Konfigurálása és szerkezete a színpadon
  4. Kapcsolattartás a munkakörnyezet
  5. Eljárások regiduría

GYAKORLATI TARTALOMJEGYZÉK

Önkéntes edzések kerül sor az audiovizuális eszközök Salduie CPA (Zaragoza) Alapítvány, amelynek célja a kísérletek audiovizuális berendezések kiegészítésére a program tartalmát.

See 30 more programs offered by CPA Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
300 Óra
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date