Read the Official Description

bevezetés

Mert belépett a létrehozásának gondolata arab programot az interneten Arabic-Online.net Szaúd Egyetem szükségét látták egy szabványos elektronikus teszt mérésére tervezett nyelvismeretét arab tanulók nem anyanyelvi beszélők, amely tanúja a növekvő kereslet a tanulás a világ minden tájáról. Az egyik fő kihívás, hogy nincs egy szabványos modern és átfogó megméréséről általános nyelvismeretét arab tanulók, mint a szokásos teszteket a világ néhány nyelven alapuló pontos követelményeknek elérjék a céljukat.

Fekszik az arab nyelv szabvány, amely összhangban készült a legjobb nemzetközi gyakorlatok mérési megfelelőségének nyelvet figyelembe véve a sajátos ennek a nyelvnek az ez alapján egy mély megértése a rendszer DAAD nyelv és mélyebb megértését a legújabb globális elméletek nyelvtanítása, különösen azokon a területeken, a mérés és értékelés szilárdsági vizsgálat.

Gondos tanulmányozása a legújabb nemzetközi gyakorlatok második nyelv tanítás és értékelés elfogadása legjobb nemzetközi tapasztalatok szerint az Európai Referenciakeret közös nyelv (KER), ami a globális szabvány mérési kapacitás és a nyelvi kompetenciák is beleszámít a tanítás, tanulás és értékelés, ahol elfogadták az elméleti és módszertani keretet évben tanítani európai nyelvek mint második nyelv elfogadása után, hogy megfeleljen a követelményeknek, mérő és elemei arab nyelvtudása, és kihasználni a referencia keret, amelyre a TOEFL (TOEFL) angolul a céllal, hogy a szabványosított eszközök standardizált fokának meghatározására elsajátítását Tanulók arab nyelvtudása és alkatrészek.

Ennek megfelelően, a szaúdi egyetemi tanúsítvány elektronikus mérő arab nyelvtudása lesz a tanulók olyan dokumentum lesz, nagy globális hitelessége a nyelvtudásának szintje és alkatrészek arab nyelvtudása.

Teszt elemek:

Ez a szabványos vizsgálat célja, hogy mérje az arab tanulók képességeit nem anyanyelvi: olvasás, szövegértés és írás, és a beszéd, valamint a készség a nyelvet, amelyen szentel külön fejezetet mérni, hogy milyen mértékben arab tanulók a különböző mikro-nyelvi szempontok, hogy kell őket körülvevő teljes eligazítás során a tanulási fázis, és képesek voltak, hogy állítsa minden szintjén arab nyelvi rendszer (nyelvtani és morfológiai és lexikai, szemantikai).

Meg kell jegyezni, hogy néhány, a globális tesztek késtek a felvételét beszélő készség a vizsgálatok egészen a közelmúltig, az arab nyelv szabványos vizsgálati kiválóság összpontosítva minden készség kiegészítik egymást; Hála a modern számítástechnika vált vita az alapvető vizsgálati elemek ügyességi, ahol a diák beszél Allachtbar a témában a kérdést hangfelvétel mechanizmus szerint a szervezet azt.

Teszt kérdések:

Test két óra időtartamú, elosztott öt részből, amely négy készség kérdése mellett a nyelvi rendszer (nyelvi elemek), 20% minden készség, hogy figyelembe vették a kérdésekre elfogadott globális szabvány tesztek sokszínűség, ők kezdve objektív kérdések alapján feleletválasztós és más esszé szükség írásban vagy szóbeli kifejezés.

Elfogadja az első három képességek: hallás, nyelvi kérdések és olvasás feleletválasztós elem, míg a készség az írás kérdésekre, és beszélni a kérdést, egyetlen téma, ahol kéri a jelöltet, hogy írjon egy adott témában, azt 30 percet, figyelembe véve a kód írása feltételek melléklete Menet. Majd megkérem, hogy majd adni a támogatott véleményt érv és példa, valamint annak érdekében, hogy beszéljen, hogy kapcsolja be egy kérdés alapvető már ágazott a több mint egy al-készség kérdése, és kéri, hogy a jelölt beszélni tíz percen belül.60263_1.jpg

Bank kérdéseket:

Bank többek között a hagyományos arab tesztkérdések több mint húszezer kérdésekre, és kiosztják a 416 modell ... Szaúd-Arábia fog működni e-Egyetem etetni ezt a bankot folyamatosan.

60264_2.jpg

A kedvezményezettek a teszt:

Ez a vizsgálat a tanulók az emelt szintű, azaz a harmadik szintre, szimbolizál: 1-2 az európai közös referenciakeret nyelven.

A teszt arányos az emelt szintű az arab Program Online Arab Online Szaúd-Arábiában e-egyetem, és megteszi a nyelvtanuló a tanítás arab nyelvi programok nem anyanyelvi helyi és regionális szinten és globálisan mértékének meghatározására a nyelv elegendő. A kérelmezőnek az a leírás alapján Bdrjath; A teszt áll rendelkezésre minden, de ez a feltétele, hogy elég fokú arab nyelven a hallgatók az arab Program Online Arab Online.

Szakaszai vizsgálata:

Az arab vizsgálat több szakaszból kiindulva:

1 - oktatás és workshop, hogy a vizsgálati tervezők részt, hogy megismerjék a módját építési kérdés és begyakorolt ​​és globális tudás a fent említett kereteket.

2 - amely egy csapat a kérdések megfogalmazására szerint egyes készség.

3 - Ellenőrző kérdések a szakemberek az idegen nyelvek és az arab nem anyanyelvi tesztek konkrétan.

4 - kiigazításokat és a kizárás kérdések nem megfelelő, és új kérdéseket lefedő készségeket, hogy nem megfelelően szabályozott.

5 - felülvizsgálata és szerkesztette közvetlenül szakemberek arab tesztek nem anyanyelvű.

6 - Választottbírósági teszt és eleget tegyen a választottbírák és előkészítése a végleges változata a vizsgálat.

7 - feltáró vizsgálatok (teszt sokféle diákok világszerte edzés).

8 - A fejlesztés a vizsgálat szerint folyamatosan a rendszeres statisztikai szolgáltatótól kapott tesztelni.

9 - jegyrendszer vizsgálat szempontjából nehéz, könnyű, a diszkrimináció és az idő tranzakciókat.

Test központokban világszerte:

Vizsgálati szabvány kínál több mint ötezer központ szerte a világon, és így az első a maga nemében szempontjából a globális elterjedése földrajzi lefedettség soha nem látott tekintetében az arab nyelvet.

Program taught in:
Angol
Arab

See 1 more programs offered by Arabic-Online »

This course is On-line
Start Date
Contact school
By locations
By date
Start Date
Contact school
Application deadline

Contact school