Szakértő a nemzetközi kereskedelemben: toborzás, finanszírozás, a logisztika és a marketing

Általános információk

Program leírás

INEAFA nemzetközi kereskedelmi menedzsment a vállalat sok változó, hogy lehetetlen ellenőrizni, ha nincs megfelelő képzés. Ez Expert teszi a diákok elhelyezett kiváltságos helyzetben van a piacon, mert ez képezi majd, mindig gyakorlati útmutatást minden területén részt vesz a nemzetközi üzleti menedzsment.nemzetközi kereskedelem mint intézmény fogja elemezni, elmélyítése a jelenleg érvényes szabályozás, ragaszkodni fog a tanulmány főbb szerződéses és az alkalmazandó finanszírozási, felállítja majd a diákok képesek kezelni és elemezni a pénzügyi kockázat technikákat, és meghatározza a finanszírozási vagy befektetési mód a legalkalmasabb az igényeit az üzleti és marketing tervezés, logisztikai szervezés és a beavatkozás bármely kereskedelmi tárgyalások angolul.

Célok

  • Tudni, hogy az alapvető szempontból a nemzetközi kereskedelemben, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy a döntéseket az ezen a területen hatékonyan.
  • Hatékonyan fellépni a nemzetközi szerződéseket a vállalatok.
  • Elemzi a különböző módozatait nemzetközi finanszírozás és meg tudja határozni az előnyök és hátrányok a különböző helyzetekben.
  • Pontosan értelmezze az eredményeket a számviteli elemzés a vállalat, és megteszi a megfelelő döntéseket elérni a gazdasági növekedés az üzleti.
  • Első hatékonyságát a cég megfelelő döntéshozatal és a kockázatvállalás, a logisztika és a marketing tervezés beavatkozást.

szakmai gyakorlat

Keres elhelyezések? Azt akarjuk, hogy versenyképesek / a munkaerő-piaci és biztosítja a szakmai siker?

Ennek megvalósítása szakértő International Trade: beszerzés, pénzügy, logisztika és a marketing Ez lehetővé teszi gyakornoki cégek maximális időtartama 3 hónap.

INEAF lehetővé teszi, hogy nem szakmai társaságok gyorsan és hatékonyan. Növelje karrier dolgozó cégek nagy nemzeti és nemzetközi vetülete.

Ha szükség van, hogy tapasztalatokat szerezzenek az iparban megtalálható a lehetőséget, amit keres. INEAF kinyitja az ajtót, hogy a pályaválasztás.

Kinek kell részt

Ez Expert azoknak a profi személyzet vagy a szakmailag érdekelt bővülő képzés területén a nemzetközi menedzsmenttel és a diplomások. Mint a diákok Közgazdaságtudományi LADE, Üzleti és Vállalkozó, vállalkozók, menedzserek, az igazgatókat és a kkv-k és nagyvállalatok.

Amit fel

Ez Expert biztosít a hallgatók a szükséges ismereteket, hogy beavatkozzon a nemzetközi kereskedelmi irányítása bármely szervezet. képességeket, amelyek lehetővé teszik, hogy kezelni és rendezni a nemzetközi kereskedelmi ügyletek csak a termékek értékesítése és szolgáltatások fejlesztése a tárgyalások, rávilágít az alapvető refinanszírozási műveletek, elemzés és a kockázatelemzés megszerezhető és döntési környezet marketing mindezt rendelkezéseinek betartását és követelményeit a nemzetközi szabványoknak.

Leírás Módszertani

A módszer tanulmány alapján az integráció alakító tényezők és az új technológiák használata. Csapatunk azt a célt tűzte integráljuk, hogy ezáltal a diákok kölcsönhatásba Virtuális Campus mozgékony és könnyen használható. A platform célja, hogy megkönnyítse a vizsgálatban, ahol a diákok a szükséges támogatást.

A módszer az online tanulás, teljesen orientált gyakorlat célja, hogy a diákok elért oktatási egységek a különböző modulok és feladatok elvégzéséhez (gyakorlati tevékenységek, kérdőívek esetében nyilvántartások és feltételezéseket tükrözi), hogy ő lesz javasolja mentén tanulási út.

Végén a képzési tevékenység, a hallgatók képesek lesznek átalakítani tudományos ismeretek a szakmai tudás.

értékelési rendszer

INEAF képzési tevékenységek szerkezete modulok álló tanítási egységek, gyakorlati tevékenységek, szemináriumok, fórumok és konferenciák, többek között.

Minden modul külön elbírálás eredményei szerint a kötelező és nem kötelező vizsgálatok javaslatok és értékelések tutor.

Ahhoz, hogy az egyes modulok a diákoknak meg kell érni a minimális szintű megértése az elméleti tartalmak és végrehajtásában gyakorlati tevékenységek és a mi "Supercaso".

Resources (Platform Online 3.0, nyomtatott anyagok, ...)

A mi quest, hogy alkalmazkodjanak a tanulási filozófia 3,0 és ösztönzi az új technológiai erőforrások a vállalat, az általunk kifejlesztett Virtuális Campus (online képzés Platform 3.0) kizárólagos művészet funkcionális és innovatív design.

Között a rendelkezésre álló eszközök talál: tutori szolgáltatás, chat, üzenetek és a virtuális vizsgálati eszközök (példák, gyakorlati tevékenységek -ában számítás, visszaverődés, fejlesztés, stb, video példák és video tutorials plusz "supercasos", amely modulok töltse ki és a tanulót áttekintést specifikus kérdések).

A hallgatók korlátlan hozzáférést biztosítanak a nyomtatott kézikönyvek mellett az elméleti tartalmát minden modul, amely szolgál majd támogatást, hogy a teljes képzést.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Tovább

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Kevesebb