Szakértő az üzleti menedzsment technikák és szervezetek

Általános információk

Program leírás

A változó és rendkívül erős a verseny, a szakmai készségek vezető, az innováció, tárgyalni, időbeosztás, magatartás ülések vagy csapatmunka az, amit tenni a különbség a sikeres szakemberek és a többit. Ezért a társadalmi kapcsolatokat a vállalaton belül, ma ők az egyik kulcs a sikerhez. Emiatt nagyon fontos, hogy mind a leendő szakemberek, mint például a munkavállalók, és tisztában van a hatáskörök, a vezetői ismeretek, vezetői és stratégiai irányítását az irányítás empresarial.El Expert módszerek és technikák az irányítási és szervezetek, ez megfelel annak szükségességét, hogy mindazok a vezetők és a vezetők minden szinten a cég, akik szeretnének előre szakmailag és a siker gyorsabb köszönhetően elsajátítását ezeket a kulcsfontosságú készségeket.

Célok

  • Megszerezzék a szükséges ismeretek és készségek, hogy lesz sikeres menedzser, fejlesztése a szükséges intézkedéseket, hogy stratégiai iránya az üzleti kompetenciák.
  • Elemeinek ismeretében az üzleti terv és a dinamika a tervezés és a fejlesztés meghatározó stratégiai cég profilját felismerni a kibocsátás arány - piacon.
  • Tanulmány a tipológia általános stratégiai politikák és eljárások a verseny előtt kockázatát stratégiákat.
  • Be a diákokat, hogy fontos a társadalmi kapcsolatok, a társaság, a különböző szerepeket az üzleti és főbb jellemzőit, és a "Coaching" mint olyan eszközt, jobb működését a cég.
  • Tudjuk, mi a folyamat, és a funkciói a vállalati vezetés.
  • Mélyítése tárgyalás, technikák és alakja játszott a tárgyaló.
  • Megállapítani, mik azok csoportközi viszonyok, a dinamika és a csoportos technikák, így elmélyítsék a szociális készségek csoportos kezelése.
  • Tanulás a munkahelyi környezetben, meghatározó konfliktusok és módja a megelőzés, megküzdés és felbontás, elmélyítése a stressz és a munkahelyi motiváció és megkülönböztetve alakja kommunikáció alapvető funkciója a vállalat.

szakmai gyakorlat

Keres elhelyezések? Azt akarjuk, hogy versenyképesek / a munkaerő-piaci és biztosítja a szakmai siker? Lebonyolítása Expert módszerek és technikák a menedzsment és a szervezetek, amelyek lehetővé teszik gyakornoki cégek maximális időtartama 1 hónap.

INEAF lehetővé teszi, hogy nem szakmai társaságok gyorsan és hatékonyan. Növelje karrier dolgozó cégek nagy nemzeti és nemzetközi vetülete.

Ha szükség van, hogy tapasztalatokat szerezzenek az iparban megtalálható a lehetőséget, amit keres. INEAF kinyitja az ajtót, hogy a pályaválasztás.

Kinek kell részt

Célja, hogy a diplomások és a szakemberek a különböző ágai emberi erőforrás és menedzsment, valamint a különböző szakemberek felelős szervezeti kapcsolatok terén a nagyvállalatok. Általában minden érdeklődőt a jó eredményeket a társadalmi viszonyok a vállalaton belül, akik szeretnék tudni, hogy a tanulás és a fejlesztés különböző motivációs technikák és a tárgyalás a vállalaton belül, profi szinten.

Amit fel

Ez Expert készít, hogy megtanulják, hogy készítsen és alkalmazzák a módszereket és technikákat of Management és a szervezetek. A stratégiai irányát és tervezni a tevékenységet a cég, ismerve a folyamatot és alapelvek a tervezési és fejlesztési egy üzleti terv, hangsúlyt fektetve a kérdések, mint a fejlesztés a piaci tanulmány, a tervezés területén az üzleti menedzsment , marketing és a termelés, valamint a menedzsment infrastruktúra vállalat, az emberi és pénzügyi erőforrások képezik. Valamint alapvető ismereteket a szervezetek az üzleti, bevezetése a funkciók a különböző szerepeket, hogy keretbe ezen a területen, és ezzel növeli kapcsolatok és teljesítmény maximalizálása ez empresarial.El szakértő felkészítsen a tudás szakmai és az üzleti szféra rendelkeznie kell, hogy hatékonyan végezzék munkájukat. A fő cél az, hogy a hallgatók a szükséges készségeket, hogy teljes mértékben fejleszteni a vezetői és vezetői tulajdonságok, kiválasztja és alkalmazza a technikákat lehet átalakítani a vállalkozások egy sikeres tevékenység.

Leírás Módszertani

A módszer tanulmány alapján az integráció alakító tényezők és az új technológiák használata. Csapatunk azt a célt tűzte integráljuk, hogy ezáltal a diákok kölcsönhatásba Virtuális Campus mozgékony és könnyen használható. A platform célja, hogy megkönnyítse a vizsgálatban, ahol a diákok a szükséges támogatást.

A módszer az online tanulás, teljesen orientált gyakorlat célja, hogy a diákok elért oktatási egységek a különböző modulok és feladatok elvégzéséhez (gyakorlati tevékenységek, kérdőívek esetében nyilvántartások és feltételezéseket tükrözi), hogy ő lesz javasolja mentén tanulási út.

Végén a képzési tevékenység, a hallgatók képesek lesznek átalakítani tudományos ismeretek a szakmai tudás.

értékelési rendszer

INEAF képzési tevékenységek szerkezete modulok álló tanítási egységek, gyakorlati tevékenységek, szemináriumok, fórumok és konferenciák, többek között.

Minden modul külön elbírálás eredményei szerint a kötelező és nem kötelező vizsgálatok javaslatok és értékelések tutor.

Ahhoz, hogy az egyes modulok a diákoknak meg kell érni a minimális szintű megértése az elméleti tartalmak és végrehajtásában gyakorlati tevékenységek és a mi "Supercaso".

Resources (Platform Online 3.0, nyomtatott anyagok, ...)

A mi quest, hogy alkalmazkodjanak a tanulási filozófia 3,0 és ösztönzi az új technológiai erőforrások a vállalat, az általunk kifejlesztett Virtuális Campus (online képzés Platform 3.0) kizárólagos művészet funkcionális és innovatív design.

Között a rendelkezésre álló eszközök talál: tutori szolgáltatás, chat, üzenetek és a virtuális vizsgálati eszközök (példák, gyakorlati tevékenységek -ában számítás, visszaverődés, fejlesztés, stb, video példák és video tutorials plusz "supercasos", amely modulok töltse ki és a tanulót áttekintést specifikus kérdések).

A hallgatók korlátlan hozzáférést biztosítanak a nyomtatott kézikönyvek mellett az elméleti tartalmát minden modul, amely szolgál majd támogatást, hogy a teljes képzést.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Tovább

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Kevesebb