Szakértői ismeretek menedzsmenttel

Általános információk

Program leírás

A képzés által kínált online kurzus célja, hogy fejlessze az alapvető funkciók a menedzsment csapat bármely cég. Bármely illetékes szakmai hatáskörrel kell rendelkezniük, amelyek lehetővé teszik, hogy szervezni mind a munka, mint a csapat egészének megvalósítása hatékony kezelése a személyes és anyagi források rendelkezésre állnak. Ez a szakértő tanfolyam megadja az eszközöket és technikákat, hogy a hatékonyság növelése a cég, figyelembe véve az aktuális tartalom és követelmények terén a menedzsment és menedzsment csapat

Célok

  • Készségek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik a sikeres menedzsmenttel.
  • Az eszközöket, amelyek lehetővé teszik a szakmai fejlődés a vállalaton belül.
  • Tanuld meg használni a technikákat és eszközöket, hogy optimalizálja a személyes erőforrások a cég.

szakmai gyakorlat

Keres elhelyezések? Azt akarjuk, hogy versenyképesek / a munkaerő-piaci és biztosítja a szakmai siker?

Ennek megvalósítása Expert tanfolyam készségek Working Team Management lehetővé teszi a gyakornoki cégek maximális időtartama 3 hónap. INEAF lehetővé teszi, hogy nem szakmai társaságok gyorsan és hatékonyan. Növelje karrier dolgozó cégek nagy nemzeti és nemzetközi vetülete.

Ha szükség van, hogy tapasztalatokat szerezzenek az iparban megtalálható a lehetőséget, amit keres. INEAF kinyitja az ajtót, hogy a pályaválasztás.

Leírás Módszertani

A módszer tanulmány alapján az integráció alakító tényezők és az új technológiák használata. Csapatunk azt a célt tűzte integráljuk, hogy ezáltal a diákok kölcsönhatásba Virtuális Campus mozgékony és könnyen használható. A platform célja, hogy megkönnyítse a vizsgálatban, ahol a diákok a szükséges támogatást.

A módszer az online tanulás, teljesen orientált gyakorlat célja, hogy a diákok elért oktatási egységek a különböző modulok és feladatok elvégzéséhez (gyakorlati tevékenységek, kérdőívek esetében nyilvántartások és feltételezéseket tükrözi), hogy ő lesz javasolja mentén tanulási út.

Végén a képzési tevékenység, a hallgatók képesek lesznek átalakítani tudományos ismeretek a szakmai tudás.

értékelési rendszer

INEAF képzési tevékenységek szerkezete modulok álló tanítási egységek, gyakorlati tevékenységek, szemináriumok, fórumok és konferenciák, többek között.

Minden modul külön elbírálás eredményei szerint a kötelező és nem kötelező vizsgálatok javaslatok és értékelések tutor.

Ahhoz, hogy az egyes modulok a diákoknak meg kell érni a minimális szintű megértése az elméleti tartalmak és végrehajtásában gyakorlati tevékenységek és a mi "Supercaso".

Resources (Platform Online 3.0, nyomtatott anyagok, ...)

A mi quest, hogy alkalmazkodjanak a tanulási filozófia 3,0 és ösztönzi az új technológiai erőforrások a vállalat, az általunk kifejlesztett Virtuális Campus (online képzés Platform 3.0) kizárólagos művészet funkcionális és innovatív design.

Között a rendelkezésre álló eszközök talál: tutori szolgáltatás, chat, üzenetek és a virtuális vizsgálati eszközök (példák, gyakorlati tevékenységek -ában számítás, visszaverődés, fejlesztés, stb, video példák és video tutorials plusz "supercasos", amely modulok töltse ki és a tanulót áttekintést specifikus kérdések).

A hallgatók korlátlan hozzáférést biztosítanak a nyomtatott kézikönyvek mellett az elméleti tartalmát minden modul, amely szolgál majd támogatást, hogy a teljes képzést.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Tovább

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Kevesebb