Hivatalos Leírás

Szakirány Társadalmi Felelősségvállalás Menedzsment és közös érték

&nbsp

"Az egyik legfontosabb kérdés a jelenlegi globális napirend társadalmi felelősség, különösen azért, mert a teremtés fogalmának közös érték a perspektíva felismerve a hatása szervezetek a fejlesztés társadalmi és gazdasági környezetben. A specializáció a Társadalmi Felelősségvállalás Menedzsment és Közös Értékteremtés által kínált Universidad EAN-virtuális modalitás-egy tudományos program, amelynek célja a szakemberképzés, a különböző területeken, a kompetenciák kapcsolatos stratégiai tervezés mellett a vezetői és tanácsadói elképzelés a társadalmi felelősségvállalás, anélkül, hogy figyelmen kívül hagyva a fontosságát az üzleti etika. Ebben a tekintetben az említett specializáció program célja, hogy hozzon létre közös értéket, mint a fő hangsúly, és a fenntarthatósági foglalkozni környezeti dimenzió, a szociális dimenzió és a pénzügyi dimenzió.

&nbsp

"Hasonlóképpen, a tudományos program magában foglalja a kapcsolódó kérdésekben a kritikus és fogalmi elemzést annak érdekében, hogy a döntéseket és prioritásokat, amelyek célja, hogy javasolja hatékony megoldást kockázatok tekintetében, illetve lehetőségek a fenntarthatósági belső szervezetekkel. Másik megkülönböztető kérdése a tudományos program megfelel a lehetőségét, hogy a diákok egy erős képzést jogi kérdések és járó kötelezettségvállalásait a társadalmi felelősség és a termelő tevékenység a szervezetekkel a gazdasági, szociális, munkaügyi, környezetvédelmi és emberi jogi területen.

&nbsp

"Figyelembe véve, hogy az említett specializáció kínált virtuális modalitás, a diákok képesek az információkhoz való hozzáférés technológiák sajátos összefüggésekben, így megkönnyíti az alkalmazását megszerzett tudás elhagyása nélkül szét a kapcsolatot gyakorlati kérdésekben munka közben."

&nbsp

Sandra Ortega Ferrira
Vezetője Program

&nbsp

Fejlesztendő kompetenciákat a hallgató

&nbsp

Megérteni és integrálni, a fenntartható emberi fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás, a folyamat a szervezet.
Állítsa be és stratégiákat diagnosztizálni, tervezni, végrehajtani és értékelni társadalmi felelősségére vonatkozó politikák, a belső és külső területei szervezetek.
Elébe kell menni a kockázatokat, és képes döntéseket hozni annak érdekében, hogy szembe a gazdasági, társadalmi és környezeti válság belső szervezetek és a környezetük.
Állítsa információs rendszerek és értékelését célzó szervezeti menedzsment mutatók alapján a gazdasági, szociális és környezetvédelmi területeken lehetővé teszi a kiadását a fenntarthatóság integrált jelentéseket.
Tervezése, fejlesztése és kezelése tanácsadási projekteket, és a stratégiai kommunikáció alapuló vezetés és a coaching eszközök és technikák.
Előkészítéséhez és kidolgozásához pénzügyi tervek megvalósítása társadalmi felelősségvállalási programokat és gyakorlatokat belső szervezetekkel.
Legyen képes folytatni a stratégiai elemzést a szervezet minden társadalmi és kulturális kontextusban.
Értse meg a szabályozási keret a társadalmi felelősség a nemzeti, nemzetek feletti és nemzetközi szinten.
Azonosítása és olyan stratégiai szövetségek a társadalmi felelősség fejlődés.
Kezelése szervezetek társadalmi felelősségvállalás és az etikus magatartás.
Van egy szilárd humanista képzési elvek alapján az alapjául szolgáló küldetés és a jövőkép nyilatkozatok Universidad EAN.

&nbsp


TOVÁBBI ELŐNYÖK

&nbsp

  • Szabványügyi tudományos hitelek annak érdekében, hogy más posztgraduális programok szerepelnek a portfolió Universidad EAN.
  • Hozzáférés a virtuális és / vagy on-campus tutori ülés.
  • Tervezése tanulmányi idő szerint a személyes igények és anélkül, hogy akadályozná a szakmai és foglalkoztatási feladatokat.
  • Állandó hozzáférést kommunikációs technológiák és online élvonalbeli szolgáltatások (technológiai platform, vállalati e-mail, videokonferencia rendszer, video felvételek, a virtuális tanulási objektumok, tematikus fórumok, technikai segítségnyújtás, értékelések, stb)
  • Állandó online hozzáférést szakirodalom és a nemzeti és nemzetközi adatbázisokban.
  • Módszertan alapján az üzleti ügyek és az aktív tanítási módszereket integráló elmélet és a jelenlegi üzleti valóság.
  • Tanácsadás a kutatók számára egy alkalmazott formatív kutatási projekt, a design az üzleti terv, illetve a vezetési üzleti beavatkozás segítségével MMGO modellt.
Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus EAN University »

This course is On-line
Start Date
jan. 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date