Szakmai Mester Emberi Erőforrás Menedzsment

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Áttekintés

A vállalatok és a szervezetek minden eddiginél jobban tudatában vannak annak, hogy a versenyből való kiemelkedés egyik legfontosabb eszköze az emberek csapata, és mint ilyenek, a humán erőforrás osztály vezetése és felügyelete. Az üzleti projekt megtervezésének, megvalósításának és irányításának mozgatórugója a cég alkalmazottai. Mint ilyen, alapvető fontosságú, hogy a vállalatok egyre inkább orientálódjanak alkalmazottaik felé. Ezért az emberi erőforrás menedzsereknek szakembereknek kell lenniük, akik felkészültek egy olyan osztály vezetésére, amely összeköti és működik a vállalat összes üzleti tevékenységével, és ugyanakkor képes alkalmazkodni a környezeti változásokhoz. Az osztály a társaság stratégiájának központi eleme, és egyértelmű versenyelőny megteremtésének mozgatórugója. Az emberi erőforrások szerepének a társaság stratégiájának és irányításának középpontjában kell lennie, mivel ez kulcsfontosságú tényező a társaság versenytársaitól való elkülönítésében.

A Mester Emberi Erőforrás Menedzsment célja, hogy felkészítse a humán erőforrás szakemberek, hogy reagáljanak a piac igényeire és kihívásaira nézve az emberek menedzsment. Azok a szakemberek, akik a változást a versenyelőnyök létrehozásának leghatékonyabb módjaként alkalmazzák, kihasználhatják az új technológiákat, akik szilárdan megértik a munkaerőpiacra csatlakozó szakemberek új generációit, akik teljes mértékben megértik a munka és a magánélet egyensúlyának és az etikai fontosságot és akik elkötelezettek a tehetségek fejlesztése, vonzása és megtartása mellett, mint az új üzleti ökoszisztéma sikerének legjobb módja.

Ez a program alkalmas a teljes mértékben foglalkoztatott szakemberekre, vezetőkre, mivel a távoktatási mód rugalmasságot biztosít a résztvevők életmódjára szabott tanulmányi minták és feladatok ütemezésekor.

Miért?

 • Nemzetközi Bootcamp Barcelonában vagy Rómában

Rome Business School kínál arra, hogy fejlessze kompetenciáit, és gazdagítsa ismereteit a vállalkozásról, az innovációról és az üzleti élet egyéb kulcsfontosságú témáiról, ha részt vesz a Rómában vagy Barcelonában tartott nemzetközi programjainkban, ahol kibővítheti szakmai hálózatát. A római bootcamp a program részét képezi, míg a barcelonai lakossági program felárral jár.

 • Lágy készségek programja

A szilárd és sikeres karrier alapjai kétségkívül a sokat igényelt és elismert Soft Skills, kompetenciák, amelyek gyakorlati felhasználást jelentenek minden munkakörnyezetben és üzleti területen. A Soft Skills programunk alapos és részletes ismereteket és ismereteket nyújt Önnek ezen személyes puha készségek terén, megkönnyítve személyes és szakmai fejlődését.

Ebben a speciális programban 5 készségfejlesztési tanfolyamra szakosodik (a tanúsítvánnyal együtt):

 • Az érzelmi intelligencia
 • Nyilvános beszéd az üzleti életben
 • Idő, stressz és önkezelés
 • Kultúrák közötti kommunikáció
 • Konfliktus, problémamegoldás és tárgyalások
 • Hálózatépítés és partnerek

Rome Business School szoros partneri kapcsolatok vannak számos világszerte elismert vezető céggel. Annak érdekében, hogy hallgatóink erős szakmai hálózatot építsenek ki, állandó találkozókat, látogatásokat, rendezvényeket és vendég előadásokat szervezünk az elit üzleti ökoszisztémák képviselőivel, ösztönözve a vezető szakemberek és a hallgatók közötti interakciót, és megkönnyítve a tanulási folyamatot.

 • Karrier

Képzett és professzionális karrier szolgáltatási csapata személyzettel ellátott karrier útvonalat biztosít a kísérőinknek, amelyet kifejezetten saját szakmai profiljának kialakítására terveztek annak érdekében, hogy versenyképessé válhassanak a mai munkaerőpiacon. Az álláskeresés és a karrierhálózat kialakításának legforróbb témájával foglalkozó műhelyek, az egyéni karrier-tanácsadói találkozók, a „ Rome Business School Talent Focus” exkluzív rendezvényünk és további felbecsülhetetlen előnyök állnak rendelkezésére a karrierje legjobb kezdésének vagy nagy lendületének biztosításához!

Szerkezet

A Rome Business School humánerőforrás-gazdálkodási mesterének professzionális formája felépítésének célja, hogy a résztvevőknek alapos felkészülést biztosítson a humánerőforrás-ágazatra és más kapcsolódó területek kritikus szempontjaira, kezdve a tágabb menedzsment világ áttekintésével, majd az elemezze a HR stratégia, a fejlesztés és menedzsment összes konkrét tárgyát és szempontját, valamint mély betekintést nyújtson az innovatív és felelősségteljes vezetésbe, annak trendeire és bevált gyakorlataiba, valamint hogy miként lehet hatékonyan alkalmazni őket a HR menedzsment iparban .

tartalom

 • Összpontosítás és szakosodás

Fejlessze az új igények kezeléséhez és fejlesztéséhez szükséges kompetenciákat a szervezet különböző területein. Határozzon meg és dolgozzon ki hatékony vezetési stratégiákat az emberi erőforrás-ipari vállalkozások számára.

Ebben az első didaktikai modulban lehetősége nyílik a következőkre szakosodni:

 • Stratégiai HR
 • Tehetségfejlesztés
 • Emberi viselkedés és változáskezelés
 • Alapvető lágy készségek a HR vezetők számára
 • Legyen jövőorientált vezető

Tudjon meg többet az emberi erőforrások iparának új trendeiről és innovációjáról, a jövő legjobb gyakorlataira összpontosítva.

Különösen a következő témákban készül fel a digitális HR, az új tendenciák és a HR jövőbeli kihívásai:

 • A HR jövőbeli trendei és jövőbeli kihívásai
 • Legjobb HR gyakorlatok 2021-ig (esettanulmányok)
 • Etika a munkahelyen
 • Digitális HR
 • Capstone projekt

Csapatmunka-projekt olyan HR terv kidolgozására, amelynek célja az emberi erőforrások területén felmerülő üzleti problémák megoldása, a HR iparágban létező vagy fiktív vállalkozások számára, vagy a résztvevők által javasolt üzleti kihívás kidolgozására, a vállalkozások problémájának megoldására ahol a résztvevők dolgoznak. Minden csapat irányul a projekt kezdeti szakaszától kezdve.

A zárójel projekt befejezése után a hallgatóknak képeseknek kell lenniük:

 • Gondolj kritikailag
 • Kreatív megoldások végrehajtása és vezetési problémák megoldása
 • Alkalmazza és kapcsolja össze az elméletet a gyakorlattal
 • Kommunikálja és prezentálja az üzleti jelentéseket / ötleteket hatékonyabban
 • Végezzen üzleti kutatást és üzleti elemzést
 • Mutassa be az együttműködési vezetői készségeket
 • Hatékony munka a csapatokban
 • Kommunikáljon kulturálisan egymás felett és kompromisszumokat hozzon létre egy közös cél érdekében
 • Célok kitűzése és a projektek hatékony végrehajtása

Módszertan

A mestert interaktív frontális előadásokkal, esettanulmány-elemzéssel, osztályon belüli gyakorlatokkal, beszélgetésekkel, szerepjátékokkal, csapatmunka gyakorlatokkal, videobeszélgetésekkel, üzleti elemzésekkel és hallgatói prezentációs ülésekkel tanítják.

Az esettanulmányokat felhasználják a vita felidézésére és a valódi üzleti és kommunikációs kérdések bemutatására. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy széles körűen olvassanak, és vegyenek részt vitában és vitában. A didaktikai módszertan cselekvési tanuláson alapul, amelyen keresztül a tanárok egy tanulóközpontú megközelítést alkalmaznak, bevonják a hallgatókat és olyan tevékenységeket folytatnak, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára a megszerzett ismeretek alkalmazását. Az összes tanár aktív tanulási módszereket alkalmaz az osztályban, amelyek szintén alkalmasak a távoktatási hallgatók interaktív bevonására.

Bootcamp a világ minden tájáról

Fejleszd vállalkozói készségeidet és próbáld ki őket a legfontosabb kihívással: a Rome Business School exkluzív bootcampje, barcelonai rendezvény, amelyet az EAE Business School-szal együttműködve szerveznek, egy gyönyörű város, amely az innováció élen jár és a legtermékenyebb induló ökoszisztémák között van, és Online hallgatók számára a Római Bootcamp bekerül a regisztrációs árba: gondoljon csak a repülésre és a szállásra, mi gondoskodunk a többiről!

Csatlakozzon egy olyan fejlett programhoz, amelynek célja szembesítés a reális üzleti forgatókönyvekkel, hogy megoldást nyújtson és gyakorlati módszert biztosítson a tanuláshoz és a készségek fejlesztéséhez. Mindezt a felső osztályú munkavállalók oktatójának szakmai támogatásával!

Ösztöndíjak és tandíjak

A Mester tandíja 3.900 euró (áfával együtt). A részvételi díj befizethető.

Fizethető:

 • 4 részletben kamat nélkül
 • egyetlen megoldásban (ez a lehetőség 10% kedvezményt biztosít a hallgatónak a tandíj teljes összegére)

Az egyéni profil, tapasztalat és bizonyított motiváció alapján a jelölt ösztöndíjat kaphat a teljes tandíj egy részének fedezésére (legfeljebb 25%). A Rome Business School valóban lehetőséget nyújt a legérdekesebb jelölteknek arra, hogy 5 különféle típusú ösztöndíjból részesüljenek. Ezek a részleges gazdasági fedezetek 6 hónap kamatmentes finanszírozásból állhatnak. Az alábbiakban a rendelkezésre álló támogatások listája:

 1. Akadémiai kiválósági ösztöndíj: azoknak a jelölteknek részesülnek, akik rendkívüli teljesítményt mutattak a legújabb tudományos karrierjük során, akár diplomás, akár egyetemi hallgatóként.
 2. Egész életen át tartó tanulás ösztöndíja: azon pályázók számára fenntartják, akik folyamatosan ösztönzik a tudás és a készségek fejlesztését.
 3. Végrehajtó női támogatás: A Rome Business School arra törekszik, hogy növelje a vezetõ nők arányát és növelje a nemek közötti egyenlõséget a munkahelyen. Valójában ez a támogatás célja, hogy javítsa hallgatóink képességét a vezetői potenciál, a vezetői képesség és a szakmai törekvések kiaknázására.
 4. Vállalkozói támogatás: Célunk, hogy diákjaink vállalkozói szellemét nagyszerű üzleti ötletekkel tápláljuk ennek a támogatásnak a segítségével, amelyet kkv-k igazgatói, önálló szakemberek és saját üzleti projektjükkel rendelkezők kapnak.
 5. Jobb menedzserek a jobb világ számára: azoknak a jelölteknek szánták, amelyek egyértelmű, jövőorientált motivációt mutatnak, és célja a gazdaság, a társadalom és a körülötte lévő világ javítása.

A pályázatok ösztöndíjakra növekszik a kezdőnap közeledtével és a pénzeszközök korlátozásával, ezért tanácsos a kérelmet a lehető leghamarabb benyújtani.

Az ösztöndíjra való jelentkezéshez el kell küldeni egy legfeljebb 300 szóból álló motivációs levelet az önéletrajzzal és a dokumentációval, amikor a felvételi kérelmet benyújtják a mesternek. A lehetséges ösztöndíjra való jogosultságról a Rome Business School tudományos bizottsága dönt a jelölt jelentkezésének értékelése során.

Motivációs levél írására ösztöndíjra a pályázónak jeleznie kell:

 • Mi különbözteti meg a pályázót a többi jelölttől;
 • Szakmai célok és ambíciók.

Felvételi folyamat

Rome Business School keményen dolgozik az általunk kínált programok legmagasabb színvonalának fenntartása érdekében. Ezért a jelöltek jogosultságának biztosítása érdekében minden jelentkezőnek át kell mennie és sikeresen le kell mennie a következő felépítésű kiválasztási folyamaton:

 1. A hitelesítő adatok értékelése
 2. Alkalmazás megerősítése
 3. Kiválasztási interjú
 4. Felvételi
 5. felvétel

A felvételi folyamat célja annak ellenőrzése, hogy a jelölt alkalmas-e a mesterképzésre. Az értékelés szempontjai a jelölt tudományos története, a Mester tárgyát képező témákban szerzett korábbi tapasztalatok és a motiváció. A pályázat elküldését követően a Rome Business School tudományos bizottsága értékeli. Az alkalmazás alkalmasságának biztosítása érdekében fontos az összes szükséges dokumentáció kézbesítése.

Fokozat

A programot sikeresen teljesítő hallgatók kettős képesítést kapnak: a Rome Business School oklevelet és a Universidad Internacional de Valencia (VIU) hivatalos tanúsítását, amely 60 nemzetközileg elismert kredit (60 ECTS).

Ugrás az élet hátralévő részéhez!

Ha kiváló minőségű továbbképzést keres egy adott üzleti területen, számtalan lehetőséget a készségek fejlesztésére és magának tesztelésére, a szakmai hálózat kibővítésének lehetőségeit és a kapcsolatfelvételt több üzleti területen működő elit szakemberekkel, akkor pontosan a programot állítottuk össze az Ön számára . Innentől kezdve minden rajtad múlik! Az ön elszántságára és hajlandóságára, hogy megtanuljon és megtapasztaljon új gondolkodási módszereket, mindössze annyit kell tennie, hogy a legtöbb programot kihozza és elinduljon a karrierje sikeréhez vezető úton.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Tovább

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Kevesebb
Róma , Olaszország Online + 1 Több Kevesebb