Hivatalos Leírás

Miért érdemes választani a szakácsot és az egészséges főzősort?

  • Az egész életen át tartó tanfolyam
  • Nincsenek rejtett díjak vagy vizsga díjak
  • CPD akkreditált tanúsítvány a sikeres befejezés után
  • Teljes tutor támogatás hétköznapokon (hétfőtől péntekig)
  • Hatékony vizsga rendszer, értékelés és azonnali eredmények
  • Töltse le a nyomtatható PDF tanúsítványt közvetlenül a befejezés után
  • Szerezd meg a tanúsítvány eredeti nyomtatott példányát, és a következő munkanapot mindössze 9 font értékben küldje el.
  • Növelje az esélyét arra, hogy szakmai készségeket szerezzen és jobb kereseti lehetőségeket biztosítson.

Ki ez a tanfolyam?

A professzionális szakács és az egészséges főzőtanfolyam CPD tanúsítvánnyal rendelkezik, és a CiQ Gold akkreditált. Ez tökéletes ahhoz, hogy bárki megpróbálja megtanulni a potenciális szakmai készségeket.

Mivel erre a kurzusra nincsen tapasztalat és képesítés, minden diák számára elérhető bármely tudományos háttérrel.

követelmények

Szakmai szakácsunk és egészséges főzőtanfolyamunk teljesen kompatibilis bármilyen eszközzel. Akár Windows számítógépet, Mac-et, okostelefont vagy táblagépet használ, ugyanazt a tapasztalatot kapja tanulás közben. Emellett bárhonnan bárhonnan bármikor hozzáférhet bármilyen internetkapcsolattal bármilyen korlátozás nélkül.

Karrier

A kurzus befejezése után készen áll arra, hogy az adott munkaerőpiacra lépjen. Képes leszek szerezni a szükséges tudást és készségeket ahhoz, hogy sikeresek legyenek ebben az ágazatban. Minden oklevélünk "a CPD és a CiQ akkreditált, így ki tudod állni a tömegben azzal, hogy képleteinket az önéletrajzához és az Önéletrajzához adjuk hozzá.

COURSE CURRICULUM

Főzés (szakács) tanfolyam

  • Tudnak-e a TV-szakácsok főzni?
  • A főzés és az élelmiszer készítő készségek fejlesztése
  • Egyedi ízek ellátása
  • A sikeres szakács kvalitása
  • A tökéletesség elérése Saucier-ként
  • A tökéletes szakácská válás
  • Eszközök a tökéletes szakácsok számára
  • Hogyan lehet a tökéletes szakács: részt venni az iskolában
  • A visszajelzések megszerzéséhez és visszajelzéséhez használt kulcsok
  • Mit tehetsz egy kulináris fokozattal?
  • Kés készség a tökéletes szakács számára
  • Az étkezés megkönnyítése az egészséges étkezéshez
  • Plakolás az otthoni szakács számára
  • Tökéletes szakácsok Válasszon egy specialitást
  • Helyi főzőtanfolyamok keresése
  • Hogyan válhat szakképzővé?
  • A tökéletes szakács fizikai tulajdonságai
  • A tesztelés receptjeinek fontossága
  • A szakácsok fontos sütőeszközök
  • A tanulási görbe, hogy a tökéletes szakácská váljon
  • A professzionális szakács munkája
  • Az édes, fűszeres és ízletes keveréke
  • A Perfect At Home Chef
  • A tökéletes szakács nyit egy éttermet
  • A szakácsnő fizikai igénye

receptek

  • Recept - Én
  • Recept - II
  • Recept - III
  • Recept - IV
  • Recept - V
  • Recept - VI
  • Recept - VII
  • Recept - VIII
  • Recept - IX
  • Recept - X
  • Recept - XI
  • Recept - XII
  • Recept - XIII
  • Recept - XIV
  • Recept - XV
  • Recept - XVI
  • Recept -XVII
  • Recept -XVIII
  • Recept -XIX
  • Recept -XX
  • Recept-XXI
  • Recept-XXII
  • Recept-XXIII
  • Recept-XXIV
  • Recept-XXV
  • Recept-XXVI
  • Recept-XXVII
  • Recept-XXVIII
  • Recept-XXIX
  • Recept-XXX
  • Recept-XXXI
  • Recept-XXXII
  • Recept-XXXIII
  • Recept-XXXIV
  • Recept-XXXV
  • Recept-XXXVI
iStudy

362 további kurzus iStudy »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
15 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date