A támogató Tanítás és tanulás az iskolában Level 3 pálya áll a tanulók 16+ akik érdeklődnek a munka az iskolán belül, különösen a szerepe a tanársegéd, osztályterem Segéd vagy Learning Support Assistant.

A tanfolyam célja, hogy a tanulók, hogy megértsék a szerepek és a felelőssége, amelyek részt vesznek a tanítás és a tanulás az iskolában, és lehetőséget ad arra, hogy fejlesszék a készségek és ismeretek szükségesek, hogy ezt hatékonyan és önállóan irányított módon.

Azt is készít a tanulók, hogy támogassa a tanár és a szállítás a tananyag egy iskola, valamint a fejlődő készségek, hogy segítsen a gyermekek és a fiatalok, az önbecsülés, a függetlenség és a készségek a tanulás.

A tanfolyam célja, hogy fejlessze tovább a szakmai és a technikai képességek és a tudás, és annak megértését, hogy milyen fontos a pozitív kapcsolatok keretében az iskolai környezetben.

Ez a kurzus a sikeres diákok képesítéssel szerepel a képesítési és Credit Framework (QCF) Adatbázis 32 kredit.

FIGYELEM: A szakmai gyakorlat egy iskolai környezetben legalább 50 órára van szükség, hogy befejezzük ezt az opciót a 3. szintű képesítést igazoló tanítás és tanulás az iskolákban célja, hogy progresszió a Jegyzék a Támogató Tanítás és tanulás az iskolában, és azt is előírja, progresszió a foglalkoztatás . A tanulók is haladást elérni HLTA állapotát.

Ez a kompetencia alapú képesítési alkalmas minden szerepeket iskola, beleértve a helyszíni személyzet, rendszergazdák stb, valamint azoknak, akik dolgoznak közvetlenül a gyermekek és fiatalok.

Arra törekszik, hogy fejleszteni a tudást és megértést, hogy az összes dolgozók iskolai környezetben kell és területeket fed le, mint a vagyonvédelem, a kommunikáció és a megértés iskolai kontextusban.

A tantárgy keretében az alábbi 11 Kötelező Units:

 • Unit 1: Értsd gyermek és fiatal fejlesztés. (L / 601/1693)
 • 2. Egység: Értsd Hogyan biztosítható a közérzet A gyermekek és fiatalok számára. (Y / 601/1695)
 • Unit 3: Support gyermekek és fiatalok egészsége és biztonsága. (D / 601/1696)
 • 4. egység: Engage személyes fejlődés a fiatalok beállításait. (A / 601/1429)
 • 5. egység: Support tanulási tevékenységet. (F / 601/4073)
 • 6. egység: Támogatni a gyermekek és fiatalok pozitív viselkedést. (A / 601/4069)
 • Unit 7: Fejleszteni kell a szakmai kapcsolatot a gyerekekkel, fiatalok és felnőttek. (H / 601/4065)
 • Unit 9: Support értékelés a tanulás. (A / 601/4072)
 • Unit 10: Kommunikáció és szakmai kapcsolatok a gyermekek, fiatalok és felnőttek számára. (F / 601/3327)
 • Unit 11: Az iskola mint szervezet. (A / 601/3326)

Előfeltételek

Nincsenek különleges felvételi követelményeket, de nem tudja befejezni ezt az utat, ha van egy megfelelő elhelyezést gyűjtésére a munka-alapú bizonyíték a tanfolyam feladatokat.

Tanfolyam időtartama és támogatás

A diákok regisztrálni bármikor, és egy teljes év, hogy fejezzék be tanulmányaikat. Azt is hozzáférhetnek egy magántanárt postán vagy e-mailben egy 12 hónapos időszak alatt. Mivel a tanfolyam az önálló tanulás akkor töltse be a kevés, vagy hosszú ideig, mint szeretné.

Értékelés

A diákok kötelesek össze egy portfoliót bizonyíték, amely bemutatja, hogy a tanulás ellen egyes értékelési szempontok a kurzus. Portfóliók értékeli az oktató. Néhány portfolió bizonyíték kell majd tanúja egy illetékes személy a munkahelyen, ezért a diákok kell használni egy iskolában vagy gondoskodik, és töltse ki a munkatapasztalat elhelyezését.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Distance Learning Centre

24 további kurzus Distance Learning Centre »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
180 Óra
Részidős oktatás
Price
395 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date