Támogatják az iskolákban (QCF) - 2. szint természetesen

Általános információk

Program leírás

A támogatás az iskolai munka Level 2 pálya áll a tanulók 16+ akik érdeklődnek a munka az iskolán belül, különösen a szerepe a tanársegéd, osztályterem Segéd vagy Learning Support Assistant.

Ez egy tudás alapú képesítési alkalmas minden kisegítő személyzet szerepét az iskolákban, beleértve a helyszíni személyzet, rendszergazdák stb, valamint azoknak, akik dolgoznak közvetlenül a gyermekek és fiatalok.

Arra törekszik, hogy fejleszteni a tudást és megértést, hogy az összes dolgozók iskolai környezetben kell és területeket fed le, mint a vagyonvédelem, a kommunikáció és a megértés iskolai kontextusban.

Mivel ez egy tudás alapú minősítés, akkor lehet venni a tanulók még nem lévő iskolában alkalmazott, valamint a biztosító alapképzés / indukciós ezeket az új poszt.

Ez a minősítés már akkreditált a képesítési és Credit Framework Database. Ez a 2. szintű díjat, és 12 kredit.

A tantárgy alábbi 5 Kötelező Units:

  • 1. Egység: gyermek és fiatal fejlesztés
  • 2. Egység: jólétének megőrzésére gyermekek és fiatalok
  • 3. Fejezet: Kommunikáció és szakmai kapcsolatok a gyermekek, fiatalok és felnőttek
  • 4. egység: egyenlőség, a sokszínűség és befogadás munka gyermekek és fiatalok
  • 5. egység: Az iskola mint szervezet

Előfeltételek

Nincsenek különleges felvételi követelményeket.

Tanfolyam időtartama és támogatás

A diákok regisztrálni bármikor, és egy teljes év, hogy fejezzék be tanulmányaikat. Azt is hozzáférhetnek egy magántanárt postán vagy e-mailben egy 12 hónapos időszak alatt. Mivel a tanfolyam az önálló tanulás akkor töltse be a kevés, vagy hosszú ideig, mint szeretné.

Értékelés

A tanfolyam értékeli egy sor írásbeli feladatok, amelyeket benyújtott azután jelöli a tutor. Nincs külső vizsgálat szükséges.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Tovább

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Kevesebb