Tárgyalási mester tanfolyam

Általános információk

Program leírás

Biztosítsa a szervezet maximális értékét a tárgyalási technikák elsajátításával

A tárgyalás a mai dinamikus munkahely alapvető készsége. Függetlenül attól, hogy ügyféllel, beszállítókkal vagy kollégákkal tárgyal, az a képesség, hogy hatékonyan tárgyalhasson, elengedhetetlen a szervezet sikeréhez.

A tárgyalási Mastery felkészíti Önt arra, hogy lezárja azokat az ügyleteket, amelyek egyébként elhanyagolhatóak lennének, maximalizálják az értékteremtést az elérendő megállapodásokban, és megoldják a különbségeket, mielőtt azok költséges konfliktusokba lépnének. Ez a program hangsúlyozza a „fej és a szív” előkészítését a tárgyalások megkezdése előtt. Ez magában foglalja mind az analitikai eszközök, mind az interperszonális technikák megértését a különböző tárgyalási stílusok és taktikák hatékony kezeléséhez. A tárgyalási mesterségben való részvétel lehetővé teszi, hogy:

 • Ismerje meg a tárgyalási dinamikát, és hogyan készítse elő a bizonytalanságot
 • Tanuld meg, hogy hajtson végre agilis stratégiát és gyors legyen a lábadon
 • Oldja meg a kis különbségeket, mielőtt elindulna
 • Biztosítsa a maximális értéket szervezetének és magának
 • Tükrözze a személyes tendenciákat és finomítsa a megközelítést, hogy hatékonyabb legyen
 • Vegyen részt a világ minden tájáról származó hasonló gondolkodású társakkal és a Harvard Business School kar által kifejlesztett tartalommal

Kohorszpontok

2020. március

 • Program hossza: 8 hét
 • Program dátumai: 18/18/18/5/13/20
 • Költség: 1600 dollár
 • Jelentkezés határideje: március 9

Programszerkezet

A Negotiation Mastery kb. 40 órás anyagból áll, amely egy nyolchetes időtartam alatt szállítható, rugalmas programszerkezettel. Minden témához két hét telik el, hogy egy héten keresztül befejezzük a haladást a kurzuson és a következő héten, amely a valós idejű tárgyalásoknak a kohorsz egy tagjával való befejezése. A résztvevőknek szintén végre kell hajtaniuk a végcélkitöltést a program végén.

A témák a következők:

 • Bevezetés a tárgyaláselemzéshez: megtalálni az esetleges megállapodás zónáját
 • Haladó tárgyalási elemzés: érték létrehozása
 • A tárgyalási folyamat kezelése: alku taktika, stílus és érzelem
 • Tárgyalási mesterlés: a csoportokon és a szervezeteken belüli megállapodás megkötése

A tárgyalások résztvevői jogosultak a Harvard Business School Online végzett teljesítési igazolásra. A tanúsítvány megszerzéséhez a résztvevőknek sikeresen be kell fejezniük az összes tanfolyamot a megadott határidőkön, és aktívan hozzá kell járulniuk az élénk tanulási közösséghez.

Ki részesülne

A tárgyalási mestert olyan egyének számára tervezték, akik részt vesznek a szervezetükről folytatott tárgyalásokban, és akik a maximális érték elérése érdekében szeretnék megszüntetni tárgyalási készségüket. Az ebben a kurzusban tanult készségek a különböző iparágakban és funkcionális szerepet betöltő egyénekre vonatkoznak.

Felvételi

Szabadon alkalmazható, és az alkalmazásokat folyamatosan vizsgálják és elfogadják, így a korai alkalmazást ösztönzik. Az írott és beszélt angol nyelvtudás elengedhetetlen.

Utoljára frissítve jan. 2020

Az iskoláról

Harvard Business School Online teaches vital business concepts in a unique and highly engaging way that enables committed learners to transform their careers, their organizations, and their lives.

Harvard Business School Online teaches vital business concepts in a unique and highly engaging way that enables committed learners to transform their careers, their organizations, and their lives. Kevesebb