Társadalomtudományi Doktori

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A Társadalomtudományi Doktori (DSocSci) program válaszol a növekvő keresletre nemzeti és nemzetközi szinten a tudósok számára, akik képesek szellemi vezetést biztosítani a munkahelyen, és segítenek a fenntartható szervezetek, közösségek és társadalmak létrehozásában a globális kölcsönös függőség korában.

A hagyományos doktori programok egyik alternatívájaként a Társadalomtudományok Doktora a társadalomtudományok interdiszciplináris alkalmazását összpontosítja a szervezetekre, a közösségekre és általában a társadalomra közvetlenül vonatkozó, összetett, valós problémákra.

A tanulmányi program célja, hogy felépítse ismereteit és megértse az alkalmazott társadalombiztosítási módszerek széles körét, valamint azok relevanciáját konkrét gyakorlati szociális célokra. A DSocSci program a Royal Roads University karának tudományos és szakmai szaktudására épül. A doktori tanulmányi programoknak összhangban kell lenniük az egyetem négy stratégiai kutatási témájával, és kapcsolódniuk kell az egyetemi tudományos programozás tárgyi tudásához.

  1. Innovatív tanulás
  2. Jószervezetek
  3. Fenntartható közösségek, megélhetés
  4. A környezet

Ki ez

Ön egy karrier szakember, aki a társadalomtudományok egyikében vagy a kapcsolódó tudományágakban mesterképzéssel rendelkezik, legalább 10 éves szakmai tapasztalattal a döntéshozó hatóság pozíciójában. Ön is törekszik az alkalmazott kutatási készségek előmozdítására és elemzési vezetésre, hogy megoldja a komplex valós problémákat.

A programterv a karrier szakemberekhez igazodik, és a legfrissebb kanadai kutatásokról beszél, amelyek három Ph.D. a diplomások nem egyetemi, hanem egyetemi oktatóként dolgoznak.

Ez a fokozat különösen érdeklődik a politikai elemzők, felső vezetők vagy a köz-, magán- vagy nonprofit szektorok vezetői közül, akik olyan területeken dolgoznak, mint a természeti erőforrások kezelése, az egészségügy, a globális biztonság, a szakmai kommunikáció, a katasztrófa-elhárítás, a konfliktuskezelés, az értékalapú vezetés, a környezeti fenntarthatóság vagy a tanulás és a technológia.

RRU Lion & Peacock

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Tovább

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Kevesebb