A LACM campus programhoz hasonlóan a LACM Online egy online hibrid programot kínál a zene gyártás és felvétel készítéséhez:

A Művészeti társult zenei produkció és felvétel Egy 9 negyedéves részmunkaidős szakképzési program. A hallgatók megtanulják a zenei produkció világában való versengéshez szükséges történelmi és technikai hátteret, valamint kifejlesztik a szükséges eszközöket és technikákat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ötleteket érjenek el a következő szintre. Tanfolyamok speciálisan ütemezni, hogy maximalizálja a tanulási potenciál az egész programot. Ez az online hibrid program 2 látogatást is tartalmaz az intenzív on-campus programozáshoz.

Felvételi követelmények

A középiskolai juniorok, idősek és diplomások pályázhatnak a társult diplomával és diplomával a LACM Online-on. Kérjük, látogassa meg a mi Felvételi weboldal Az alkalmazási követelmények részletes leírása. A követelmények tartalmaznak egy zenei referenciát és hivatalos átiratokat. A nemzetközi hallgatóknak meg kell adniuk a TOEFL pontszám 70 vagy annál magasabb értéket.

Hogyan jelentkezhet be belépésre

Azok a pályázók, akik készen állnak a LACM - re való jelentkezéshez, be kell fejezniük a felvételi alkalmazást, és fel kell tölteniük a meghallgatási médiát a Elfogadott alkalmazás. A pályázóknak fel kell kérniük a hivatalos középiskolát, a GED-et vagy a főiskolai átiratokat az engedélyező intézménytől, és elküldhetik őket a LACM-nek. A TOEFL pontszámokat a nemzetközi hallgatóknak is meg kell küldeni a LACM-nek. Minden jelentkező benyújtja a 60 dolláros jelentkezési díjat, amikor az alkalmazás befejeződött.

Transfer Credit

A LACM Online közvetlenül nem közvetít zenei krediteket egy másik intézménytől, kivéve az olyan társult kollégiumokat, amelyek artikulációs megállapodásokat hoztak létre. A diákokat arra ösztönzik, hogy vállalják a szakértelem elhelyezését. Azok a hallgatók, akik bizonyítékot szereznek az elhelyezés tesztelésére irányuló kurzusra, jóváírják a tanfolyamot, és képesek továbblépni a következő oktatás szintjére.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Los Angeles College of Music »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020