Read the Official Description

A távoli licenc informatikai és hálózatok mentességet bázisok információs rendszerek, hálózati architektúra és fejlesztési hálózati alkalmazásokhoz. Ez az online képzés lehetővé teszi, hogy a szakemberek szakosodott mester a számítógépes biztonság, információs rendszerek, a távközlési ... Vagy a kutatás és fejlesztés a partnereinkkel Németországban.

hálózatok

A távoli licenc a távközlés, számítógépes speciális és a rendszerek és hálózatok ad kezdetben alapvető kommunikációba beágyazott rendszerek, beágyazott rendszerek, távközlési berendezések és számítógépes hálózatok ... megérteni a működését a hálózat. Ezután meg kell, hogy elsajátítsák a különböző kezelési módszerek egy hálózathoz; építészet és a biztonság. Ez az online kurzus alkalmazta elméletben, hanem a gyakorlatban szemináriumok, TP és kihívások, és javasolt gyakorlatok tanúsítványok az egész 3 év (Java, a Cisco, az MTA ...).

Ezzel távoli licenc, akkor továbbra is a mester különböző specialitások, mint az információs biztonság, a műszaki információs rendszerek.

Program taught in:
Francia

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date