Távközlési engedély

Université Virtuelle (UIV)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Távközlési engedély

Université Virtuelle (UIV)

A távoli licenc informatikai és hálózatok mentességet bázisok információs rendszerek, hálózati architektúra és fejlesztési hálózati alkalmazásokhoz. Ez az online képzés lehetővé teszi, hogy a szakemberek szakosodott mester a számítógépes biztonság, információs rendszerek, a távközlési ... Vagy a kutatás és fejlesztés a partnereinkkel Németországban.

hálózatok

A távoli licenc a távközlés, számítógépes speciális és a rendszerek és hálózatok ad kezdetben alapvető kommunikációba beágyazott rendszerek, beágyazott rendszerek, távközlési berendezések és számítógépes hálózatok ... megérteni a működését a hálózat. Ezután meg kell, hogy elsajátítsák a különböző kezelési módszerek egy hálózathoz; építészet és a biztonság. Ez az online kurzus alkalmazta elméletben, hanem a gyakorlatban szemináriumok, TP és kihívások, és javasolt gyakorlatok tanúsítványok az egész 3 év (Java, a Cisco, az MTA ...).

Ezzel távoli licenc, akkor továbbra is a mester különböző specialitások, mint az információs biztonság, a műszaki információs rendszerek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Francia
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Tunézia - Tunisia Online
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Tunézia - Tunisia Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt