Ez a web alapú tanulási rendszer (online) rendelkezik a hatékony platformot, hogy maximalizálja megértését oktatási tartalom minden tanulásnak.

A program célja, hogy minden tanuló előrehaladásának nyomon oktatók és a diákok könnyen konzultál velük. Ha a tanuló nehezen megértéséhez fejlett koncepció sörfőzés, oktatók dolgoznak, hogy a személy teljes körű megértéséhez a témában. Ezért ez a rendszer képvisel „tanuló-központú megközelítés.”

Ez a tömör online tanfolyam az ideális persze ...

  1. Sörgyárak alkalmazottak, akiknek szükségük van kiegészítő képzés elméletben sör.
  2. A szállítók a söriparban.
  3. Személyzeti sör forgalmazók szeretnének javítani tudásukat a sör készítésének módját.
  4. Személyek kíván belépni a söriparban, beleértve a jövőbeli tulajdonosok a mikro-sörfőzde.
  5. Emberek, akik szeretnének felkészülni a fejlett szintű képzés, így a társult szint, diploma vagy Master Brewer.

oktatók

A csapat az oktatók számára ezt a folyamatot egy jó sor tapasztalatokat microbreweries néhány a legnagyobb söripari vállalat világszerte.

Dr. Hugo Patiño felügyeli a képzési csapat, és részt vesz az utasítást a tanfolyam. Dr. Patiño játszott fontos technikai funkciók a következő területeken: Minőségbiztosítás, Kutatási és Fejlesztési Laboratóriumban és műszaki szolgáltatások, Mérnöki és Fejlesztési sörfőzdék Coors Brewing Co. Molson (Colorado, USA) és Cerveceria Cuauhtemoc (Mexikó).

Ő is kar tagja a University of California-Davis, és a Technológiai Intézet Monterrey (Mexikó). Az egyetemi fok közé Ph.D. vegyészmérnöki, a University of Waterloo (Kanada) és Vegyészmérnöki a Tecnológico de Monterrey (Mexikó).

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

3 további kurzus Siebel Institute of Technology »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
Price
3,780 USD
Első választás. Második lehetőség: 4180.00 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint