Hivatalos Leírás

Tanári Leadership Graduate Certificate

A 15 órás továbbképzési bizonyítvány a tanári vezetésben fokozza a vezetői készségeket az adatközpontú döntéshozatalban, az oktatási vezetésben, a kommunikációban és a mentorálásban azoknak a tanároknak, akik törekednek a tanári vezetői feladatok hatékonyabb elvégzésére. A tanúsítványt a mester programhoz való csatlakozás vagy a mester program részeként lehet elvégezni.

Felvételi követelmények

 1. Tartson tanári tanúsítványt
 2. A hallgatók fejlődésének bizonyított száma
 3. főiskolai diploma

Az EDLD kara arra buzdítja a tanulókat, hogy tanító vezetők legyenek, akik:

 1. Másokkal együttműködve az iskolai oktatás javítása érdekében
 • A kommunikáció kommunikációs kultúrájának kialakítása
 • A javítás és végrehajtás kihívásainak azonosítása adatok és adatközlés révén
 • Nagy teljesítményű tanárok és tanári csapatok termesztése.

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális hallgatókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább két hónappal a tervezett kezdeti beiratkozást megelőzően.

1. Töltse ki az ApplyTexas alkalmazást.

 • Amikor megkérdezi, hogy kiválassza a főbbeket, a "Grad Certificate - Teacher Leadership" opciót választja.
 • 60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).

2. A Texas Tech Egyetem Graduate School által felvázolt kiegészítõ alkalmazásokat.

 • A pályázóknak minden hivatalos főiskoláról és egyetemről át kell tekinteniük a nem hivatalos átiratokat, amelyeket a Texas Tech Egyetem Doktori Iskolájába küldtek. Ha be van jelentkezve, akkor köteles hivatalos átiratokat benyújtani.
 • Minden nemzetközi pályázónak bizonyítania kell az angol nyelvtudást, mielőtt pályázatukat elfogadhatónak lehet tekinteni. Ezt a tesztet csak az amerikai egyetemek vagy egyetemek angol nyelvtudással nem rendelkező országokból szerzett diplomások számára engedélyezik. Azok a pályázók, akik legalább két egymást követő évet töltöttek el egy amerikai főiskolán vagy egyetemen vagy angol nyelvtudással mentesített országban, szintén mentesülnek az angol nyelvtudás követelményétől.

3. Jelölje be a Raiderlink Alkalmazások lapját, hogy értesítést kapjon a felvételi státuszában bekövetkezett változásokról.

 • Miután elfogadta a Graduate School és a College of Education, akkor dolgozni egy kar tanácsadó, hogy dolgozzon ki egy fokú tervet. Ha elutasító levelet kap, a felvételi fellebbezési eljárással kapcsolatban felveheti a kapcsolatot a posztgraduális oktatási és kutatási munkatársakkal.

Érdekli, hogy csak egy vagy két kurzust vesz igénybe? Használja a Texas Tech Egyetem Graduate Temporary Status-ot, és 12 órát vesz igénybe anélkül, hogy befejezte a pályázati folyamatot egy fokú programhoz.

Tanári-vezetői bizonyítványok tanulmányi programja

Kötelező tanfolyamok

 • EDLD 5310 oktatófelügyelet
 • EDLD 5351 kommunikáció az iskolavezetők számára
 • EDLD 5001 Data Driven döntéshozatali és kommunikációs készségek
 • EDCA 5308 A mentori gyakorlat javítása
 • EDCA 5309 Mentorációs modellek új szakembereknek

Megjegyzés: A fenti kurzusok sikeres elvégzése megfelel a tanúsítvány követelményeinek.

Miközben minden erőfeszítést megtettek a tanfolyamok, politikák és egyéb nyilatkozatok jelentőségének biztosítására, az Egyetem fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor változtatásokat hajtson végre.

Program oktatási nyelve:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

65 további kurzus Texas Tech University Worldwide eLearning »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
15 Óra
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019