Tanúsítvány: Trendek előrejelzése és elemzés

Általános információk

Program leírás

Mi vagyunk az Egyesült Királyságban működő online oktatási szolgáltató, amely világszerte elérhető 3 különböző nyelven.

Tanfolyam áttekintése

A feltörekvő ötletek és jövőbeli trendek előnyösek azoknak a vállalatoknak, amelyek iránymutatást és megerősítést keresnek termékfejlesztési és marketing stratégiáikban. Ezeket a trendeket nem lehet a jelenlegi piaci környezettől elkülönítve, hanem inkább a tervezés és a marketing más területeire alkalmazandó nagyobb kép részeként tekinteni. Ez a tanfolyam feltárja az új trendeket, amelyek formálják világunkat, és azok hatását a mai globális piacra.

Arra számítanak, hogy kritizálják és kidolgozzák az előrejelzési módszereket és a kutatási mechanizmusokat, hogy elkészítsék saját előrejelzéseiket és tájékoztassák a stratégiai marketing betekintést. Az elméleti és a kontextuális ismereteket alkalmazni fogja a megfelelő koncepció meghatározására és meghatározására, valamint annak bemutatására, hogy a látnoki marketing technológia hogyan használható a célközönséggel való kommunikációhoz.

Program részletei

 • Megatrends
 • Kutatási eszközök az előrejelzéshez
 • Makro-környezeti elemzés
 • Tektonikus eltolódások
 • Marketing trendek
 • Kiskereskedelmi trendek
 • Játék váltók
 • Fekete hattyú
 • Alternatív forgatókönyvek

Kurzusvezető

Manuel Gouveia, kurzusvezető: PhD, egyetemi tanár, marketing kutató és professzionális marketing tanácsadó.

113849_1_Easy-Resize.com.jpg

Célkitűzések

A tanfolyam célja:

 1. Annak ismerete és kritikus ismerete a tendencia-előrejelzésről, valamint a mai globális piacon a trendek azonosításában és felhasználásában alkalmazott folyamatokról.
 2. Annak érdekében, hogy elemezze és kiértékelje az üzleti megatrendek, a tektonikus váltások és a játékváltók közötti különbséget, és alkalmazza azokat a marketing tervében.
 3. Annak lehetővé tétele érdekében, hogy tovább vizsgálja, fejlessze és fogalmazza meg az alternatív forgatókönyvek új ötleteit, és megvitassa azok hatásait.

Értékelési módszer

Trendjelentés és videó bemutató

Tanulási eredmények

A kurzus kielégítő elvégzése után képes lesz:

 1. Elemezze és kritikusan értékelje a trend alakulását, és megalapozott betekintést nyújtson az új alternatív forgatókönyvek alkalmazásán és értékelésén keresztül.
 2. Azonosítsa, elemezze és foglalja össze a megatrendekkel, a tektonikus váltásokkal és a játékváltókkal kapcsolatos tudatosságát és ismereteit.
 3. Trend- és analitikai kutatások révén bizonyítsa be, hogy a forgatókönyv-elemzés hogyan befolyásolja a marketingstratégiákat egy eredeti marketing javaslat létrehozásával az elméleti módszerekkel és az előrejelzés és a trend-előrejelzés kutatási eszközeivel.

A tanfolyam célja a hallgatók, a szakemberek, a vállalkozók és a menedzserek azzal a törekvéssel, hogy megalapozott karriert szerezzenek a marketing iparban. A tanfolyam felkészíti Önt a foglalkoztatásra és a vállalkozásra a valós alkalmazhatósággal rendelkező projektek kidolgozásával, a marketing ipar által javasolt valódi esettanulmányok reflexiójával és elemzésével.

113823_2_Easy-Resize.com.jpg

Tanúsítvány

London School Of Design And Marketing Tanúsítvány

Dátumok és díjak

 • 2020. július / 2020 október
 • A díjak 1.250,00 £ (egy részlet)

Belépési követelmények

BA szint egy kapcsolódó tervezési / üzleti tantárgyban, vagy a korábbi tanulás / szakmai tapasztalat elismerése.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Tovább

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Kevesebb
London , Madrid , Porto + 2 Több Kevesebb