Nem kell TOEFL vizsga eredményt benyújtania ahhoz, hogy be lehessen jelentkezni az egyetembe és be lehessen lépni.

Áttekintés

A mai üzleti vezetőktől szükséges speciális tudás és gyakorlati készségek megvalósítása

Miközben lényegében megalapozott üzleti döntések meghozatala szükséges, e döntések hatékony végrehajtása külön vezetői készségeket igényel. Képesnek kell lennie a jövőképének megfogalmazására, a csapatból való felvásárlásra, majd motiválni és irányítani a szervezetet a cselekvésre.

A CalSouthern stratégiai vezetői tanúsítványának célja a 21. századi üzleti szervezetek hatékony vezetéséhez szükséges ismeretek és gyakorlati készségek megszerzése. Az innovatív tanterv több témakörre terjed ki, többek között a vezetői stratégiákra, a menedzsment kommunikációra, az emberi erőforrásokra és a konfliktuskezelésre.

Mind a hat kurzus (négy fő vezetői kurzust fogsz venni, és négy elérhető választható közül kettőt választani) a mester szintjén van, így a főiskolai végzettség előfeltétele.

A tanúsítvány fantasztikus választás a jelenlegi és a törekvő üzleti vezetők számára, még azoknak is, akik már rendelkeznek MBA-vel, de akik nem voltak kitéve egy koncentrált tantervnek a fejlett vezetésben. Ez is egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik a posztgraduális iskolát veszik igénybe, de akik nem állnak készen arra, hogy elkötelezzék magukat a diplomaművészeti programban - ha úgy dönt, akkor alkalmazhatja az Ön által keresett krediteket az MBA-hez.

Eredmények

A stratégiai vezetői tanúsítvány sikeres befejezése után a diákok megkapják:

 • A hivatalos igazolást, amelyet a CalSouthern hivatalvezető irodája adott ki, és amelyet az Üzleti Iskola dékánja írt alá
 • 21 diplomás szintű kurzus-kredit - amint azt a hivatalos átirata is dokumentálta -, amelyet a CalSouthern mesterfokozathoz lehet alkalmazni, vagy más intézménybe továbbítani *
 • Az összes előny, szolgáltatás és erőforrás a CalSouthern alumni számára elérhető
 • A stratégiai vezetés elméletének és gyakorlati alkalmazásának átfogó, mesterszintű megértése

* Bár a regionálisan akkreditált intézményektől, például a CalSoutherntól származó hitelek más egyetemek által is elfogadhatóak, az elfogadás a fogadó intézmény döntése szerint történik.

Tanfolyamok

A CalSouthern stratégiai vezetői tanúsítványa egy 21 kreditből álló program, amely a következő hat szükséges tanfolyamból áll:

 • SLDR 86000 A stratégiai menedzsment és a vezetés alapvető koncepciói - 3 kredit
 • SLDR 86001 A vezetés szerepe a stratégiai menedzsment kommunikációban - 3 kredit
 • SLDR 86002 Hatékony emberi kapcsolatok a vezetők számára - 3 kredit
 • SLDR 86003 Vezetés a vállalati társadalmi felelősségvállalás ösztönzéséhez - 3 kredit
 • SLDR 86004 Konfliktuskezelési stratégiák és felbontás - 3 kredit
 • SLDR 86005 Vezetői stratégiák a nagy teljesítményű csapatok fejlesztéséhez - 3 kredit
 • SLDR 86006 Ügyfélszolgálat-vezetés - 3 kredit

Elkezdeni

A stratégiai vezetésben a CalSouthern tanúsítvány kezdete gyors és egyszerű folyamat. Nincsenek belépő vizsgák és a tanfolyamok évente havonta kezdődnek; elindíthatja a programot, amint a menetrend megengedi. Csak töltse ki ezeket a négy lépést:

 • Töltse ki a regisztrációs alkalmazását
 • Küldje el az egyetemi diploma programjának hivatalos akadémiai átiratát
 • Fizessen a 75 dolláros pályázati díjat
 • Elfogadáskor aláírja a regisztrációs megállapodást

Miután megkapta az aláírt beiratkozási megállapodást, felveszi a kapcsolatot az Ön tudományos támogató csoportjával, beleértve az egyetemi tanácsadót és a hallgatói sikertanácsadót. Megerősítik az első kurzus kezdési dátumát, és gyors, de alapos tájékozódási folyamatot fognak végezni, amely megadja az összes szükséges információt az elkezdéshez. És ott lesznek az Ön számára minden lépésben annak biztosítására, hogy sikeresen befejezzék a tanúsítvány programját.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

17 további kurzus California Southern University »

Utoljára frissítve Május 14, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 Év
Nappali
Price
475 USD
Oktatás félévenként.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció