Tanúsítvány az emberi erőforrás menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

Nem kell TOEFL vizsga eredményt benyújtania ahhoz, hogy be lehessen jelentkezni az egyetembe és be lehessen lépni.

Áttekintés

Növelje készségeit egy növekvő területen A CalSouthern tanúsítványa a humánerőforrás-gazdálkodás területén

A CalSouthern online humánerőforrás-gazdálkodási tanúsítványa kiváló módja annak, hogy a humánerőforrás-szakemberek frissítsék készségeiket a terület legújabb trendjeinek tanulmányozásával, vagy más üzleti szakterületek vezetői számára, hogy fejlesszék a humánerőforrás menedzsment szakértelmét - olyan területet, amely mindkét méretben növekszik (egyre több lehetőség áll rendelkezésre) és befolyásolható (a humánerőforrás-szakemberek egyre inkább vezető szerepet töltenek be az üzleti szervezetekben, a helyszínen az asztalnál, amikor a legkritikusabb kérdésekről döntünk).

Az emberi erőforrás (HR) menedzsment online tanúsítványa érettségi utáni program; főiskolai végzettséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy részt vegyen. A főiskolai végzettségnek azonban nem kell üzleti vonatkozású területen lennie. A más témakörökben végzett diplomások részt vehetnek a programban az üzleti etika, a munkaügyi kapcsolatok, a kompenzációs kérdések, a felügyeleti koncepciók és a hatékony képzési technikák terén szerzett szakértelem fejlesztésére. Használhatja a tanúsítványt a szakmai és személyes fejlesztéshez, vagy indítólemezként az MBA-hez.

A CalSouthern összes baccalaureate utáni igazolást tartalmazó programja online, a saját menetrendje és a családi és munkahelyi kötelezettségek körül is tanulmányozhatók, és magukban foglalják az MBA-szintű kurzusokat, amelyeket a CalSouthern tehetséges School of Business karja tanít. A kar tagjai egyesítik a hagyományos akadémiai elméletet a valós üzleti taktikával - mindegyik kar tagja megalapozott vállalati vezető, hogy megtanítsa, hogyan kell megoldásokat és legjobb gyakorlatokat fejleszteni a valós üzleti forgatókönyvekre.

Kérjük, vegye fel egy pillanatra a CalSouthern humánerőforrás-gazdálkodási tanúsítványát alkotó osztályok áttekintését. Ezeket úgy tervezték, hogy jól körülhatárolt alapismereteket kapjanak az emberi erőforrásokkal foglalkozó szakemberek leginkább kritikus problémáiról.

Eredmények

A humánerőforrás-gazdálkodás tanúsítványának sikeres befejezése után a diákok megkapják:

 • A hivatalos igazolást, amelyet a CalSouthern hivatalvezető irodája adott ki, és amelyet az Üzleti Iskola dékánja írt alá
 • 18 diplomás szintű kurzus-kredit - amint azt a hivatalos átirata is dokumentálja -, amely a CalS Southern mesterfokozatához alkalmazható, vagy más intézménybe kerülhet *
 • Az összes előny, szolgáltatás és erőforrás a CalSouthern alumni számára elérhető
 • A kortárs emberi erőforrás menedzsment elmélet és gyakorlati alkalmazásának átfogó, mester szintű megértése, valamint a jelenlegi iparág legjobb gyakorlata

* Bár a regionálisan akkreditált intézményektől, például a CalSoutherntól származó hitelek más egyetemek által is elfogadhatóak, az elfogadás a fogadó intézmény döntése szerint történik.

Tanfolyamok

A CalSouthern Emberi Erőforrás Menedzsment Tanúsítványa egy 18 kredites program, amely a következő hat szükséges tanfolyamból áll:

 • MGT 86519 Üzleti etika - 3 kredit
 • HRM 86503 Humánerőforrás menedzsment - 3 kredit
 • HRM 87502 Kompenzációs kérdések a humánerőforrás menedzsmentben - 3 kredit
 • HRM 87503 Munkaügyi kapcsolatok - 3 kredit
 • HRM 87504 Felügyeleti fogalmak és gyakorlatok - 3 kredit
 • HRM 87505 Hatékony képzés és e-learning - 3 kredit

Elkezdeni

A CalSouthern tanúsítvány kezdete a humán erőforrás menedzsmentben egy gyors és egyszerű folyamat. Nincsenek belépő vizsgák és a tanfolyamok évente havonta kezdődnek; elindíthatja a programot, amint a menetrend megengedi. Csak töltse ki ezeket a négy lépést:

 • Töltse ki a regisztrációs alkalmazását
 • Küldje el az egyetemi diploma programjának hivatalos akadémiai átiratát
 • Fizessen a 75 dolláros pályázati díjat
 • Elfogadáskor aláírja a regisztrációs megállapodást

Miután megkapta az aláírt beiratkozási megállapodást, felveszi a kapcsolatot az Ön tudományos támogató csoportjával, beleértve az egyetemi tanácsadót és a hallgatói sikertanácsadót. Megerősítik az első kurzus kezdési dátumát, és gyors, de alapos tájékozódási folyamatot fognak végezni, amely megadja az összes szükséges információt az elkezdéshez. És ott lesznek az Ön számára minden lépésben annak biztosítására, hogy sikeresen befejezzék a tanúsítvány programját.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Tovább

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Kevesebb