Read the Official Description

Integrált tanulmányok

Integratív tanulmányok a kérdések megválaszolásának, a problémák megoldásának és a kortárs társadalmi kérdések több szempontból történő megközelítésének a megközelítése.

program áttekintés

Az integratív tanulmányok során a diákok kifejlesztik azokat a szellemi eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hídképeket építsenek az akadémiai tudományokban, és alkalmazzák készségeiket, innovációikat és tudásaikat különböző akadémiai és gyakorlati környezetekben. A fő osztályoknál a diákok olyan portfólióelemeket fejlesztenek ki, amelyek bemutatják egyéni készségeiket, érdeklődésüket és tehetségüket. Ez a portfolió és az alkalmazott tanulási tapasztalat minden tanuló számára értékes forrásokat biztosít a rugalmas, személyre szabott karriertervezéshez és fejlesztéshez.

Integrált tanulmányok mint koncentráció

Az integrációs tanulmányokban koncentrált területeken folytatott egyetemi tanulmányi végzettséggel rendelkező hallgatóknak legalább 18 órát kell tartaniuk a következő tanfolyamokon: INTS 2310, 3300, 3301, 3330, 3350, 4320 és 4350.

Integrált tanulmányok kisebbek

Bár az egyetemi tanulmányokat folytató hallgatóknak nem kell kiskorúaknak lenniük, az egyéb képzési programokban részt vevő hallgatók integratív tanulmányokban kiskorúakat kereshetnek, ha egy integratív tanulmányi tanácsadó által jóváhagyott 18 óra integratív tanfolyamot vesz igénybe. Mindegyik kurzus során C vagy jobb minőségűet kell elérni. A kurzus ajánlása az alábbi sorrendben történik:

1. INTS 2310: Alapítványok az Integratív Tanulmányokban.

2. Válasszon legalább négy osztályt a következők közül:

  • INTS 3300: Integratív tanulmányok perspektívái
  • INTS 3301: Karrier és Szakmai Fejlesztés
  • INTS 3330: Integrált tanulmányok globális perspektívái
  • INTS 3350: Csapatvezetés az interdiszciplináris problémákban
  • INTS 4320: Integrációs Tanulmányok

3. INTS 4350: Capstone az Integrált Tanulmányokban. A fő tartalom itt megy.

Pályázati folyamat

A kiskorú integratív tanulmányok folytatásához először keresse meg tudományos tanácsadóját. Mind a tudományos tanácsadója, mind az egyetemi hallgatók Diákszolgálati Központja tanácsadói együtt fognak működni, hogy befejezze a kiskorú kijelentéséhez szükséges folyamatot.

Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019