ONLINESTUDIES.HU

Online Adattudomány Tanfolyamok Megtekintés Hollandiában 2019

Az egyik legjobb módja, hogy további szakmai célok fektet a felsőoktatásban. Azáltal, hogy tanfolyamokat a maguk területén, a diákok bizonyítani elkötelezettségét a karrierjük. Az egyes osztályok is értékes készségek és továbbképzésben.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Kezdd el Ma A Legjobb Online Adattudomány Tanfolyamok Hollandiában 2019

2 Találatok Adattudomány, Hollandia Filter

Online kurzus: Modern módszerek az adatok elemzésében

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 9 hetek Március 2020 Hollandia Netherlands Online

Ezen online tanfolyam során megtanulod, hogy statisztikai módszereket használsz a (többszörös) meghatározó tényezők közötti kapcsolat tanulmányozására és az eredményesemény előfordulására.

Online tanfolyam: klasszikus módszerek az adatok elemzésében

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 12 hetek Május 2019 Hollandia Netherlands Online

Az UMC Utrecht és az Utrecht Egyetem MSc Epidemiológiai programja által kínált online orvosi kurzus az orvostudományi kutatások elemzésében megismerteti a biostatisztika alapvető alkalmazását.