ONLINESTUDIES.HU

Online Adattudomány Tanfolyamok Áttekintése Nyugat-Európa 2019

Tanfolyamok kínálnak sok szempontból, hogy segítsen igényeinek kielégítésére változatos hallgatói létszám. Standard in-iskolai tanulást nyári osztályok és akár online kínálatát, a lehetőséget, hogy folytassa a felsőoktatás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Adattudomány Tanfolyamok Nyugat-Európa 2019

7 Találatok Adattudomány, Nyugat-Európa Filter

CIW perl szakember képzés vizsga (1d0-437)

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Vedd tudását a Perl programozási nyelv legfeljebb szintű elsajátítását ezzel CIW Perl tanfolyamot és bizonyítani a képességeit együttműködik az internetes alkalmazás fejlesztő eszköz a hivatalos minősítést.

CIW perl szakképzést (1d0-437)

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Megtanulják, hogyan kell teljesen kihasználni a funkciók a Perl programozási nyelv a webes alkalmazások fejlesztése ezzel természetesen ettől CIW.

Microsoft MCSE - adatok platform (70-464, 70-465) élő labs

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Keresés a lehetőségeket az IT-iparban a megszerzett tudás ebben MCSE adatplatform természetesen. A befejezést követően képes leszel építeni és kezeli az SQL Server és adatátviteli megoldásokat vállalati környezetben.

A Microsoft MCSA - windows 7 (70-680, 70-685, 70-686) élő labs

E-Careers
On-line Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Kezdje a keresés az új lehetőségek az IT-ipar egyre ismerete a világ egyik legismertebb nevek. Ez természetesen kapsz egy alapos megértése a Windows 7 operációs rendszert és lehetővé teszi, hogy konfigurálja, kezelni, támogatni és fenntartani a rendszert befejezésekor, felkészít a hivatalos vizsgák.

Felelős felsőoktatási kurzus az adatvédelemről

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali 3 hónapok Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

Az adatvédelemben részt vevő küldöttek felsőfokú kurzusa azoknak az embereknek szól, akik a teljes képzést kívánják, vagy meg kell szerezniük ahhoz, hogy hozzáférjenek az adatvédelemben részt vevő delegált személyhez.

Online kurzus: Modern módszerek az adatok elemzésében

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 9 hetek Március 2020 Hollandia Netherlands Online

Ezen online tanfolyam során megtanulod, hogy statisztikai módszereket használsz a (többszörös) meghatározó tényezők közötti kapcsolat tanulmányozására és az eredményesemény előfordulására.

Online tanfolyam: klasszikus módszerek az adatok elemzésében

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 12 hetek Május 2019 Hollandia Netherlands Online

Az UMC Utrecht és az Utrecht Egyetem MSc Epidemiológiai programja által kínált online orvosi kurzus az orvostudományi kutatások elemzésében megismerteti a biostatisztika alapvető alkalmazását.