ONLINESTUDIES.HU

3 Applied Computer Science Tanfolyam Online Tanfolyam Áttekintése

A tanfolyam kezdődik általános osztályok, amelyek megfelelnek az egyének tartják a középiskolai diploma. Az osztály időtartamai egy hónaptól egy szemeszterig terjedhetnek, és egy tanúsítvány vagy szakképzési program részét képezik.

Mi az alkalmazott informatika tudománya? Ez egy tanfolyam, amely felkészíti a diákokat speciális számítógépes karrierekre. Egy egyetemi vagy posztgraduális végzettség az alkalmazott számítástechnika gyakran kezdődik alapítvány osztályok számítógépes szoftverek, hardver és rendszerek. Bachelor-level szintű tanfolyamok alkalmazhatnak technikákat és számítástechnikai elméleteket, hogy megértsék az adatszerkezeteket, a rendszerelemzést, a tervezést és a szoftverfejlesztést. A fejlett diplomások a legmodernebb számítógépes rendszerek architektúráját, adatkommunikációját és számítógépes vezérlését taníthatják.

Alkalmazott számítástechnikai hallgatók karrier-specifikus készségeket szereznek, mint az alkalmazások tervezése, a diszkrét matematika és az analitikus gondolkodás. Nyitott szem előtt tartása és hajlandósága a régi problémák újfajta megközelítésére számos karrier-pályán hatékony lehet.

A számítógépek és a technológia globális szinten keresletet igényelnek. Amennyire az oktatási intézmények változnak, úgy a költségek is. A diákoknak fel kell venniük a kapcsolatot a választott iskolájukkal a jelenlegi tantervi követelmények és a beiratkozás pontos díjazása és a kapcsolódó díjak tekintetében.

Foglalkoztatási lehetőségek bővelkednek a hallgatók számára, akik az alkalmazott informatika tanfolyamát teljesítik. A nagyvállalatoknak és a kisvállalatoknak egyformán programozókra és adatbázis-adminisztrátorokra van szükségük. Számítógépes játéktervezők és multimédiás fejlesztők a legnépszerűbb karrierek közé tartoznak a megnövekedett technológiai képességek miatt. A specializáció magasabb béreket és pozíciókat eredményezhet. A fejlettségi fokozatot kereső magánszemélyek magas növekedési munkahelyeket találhatnak a globális közösséget érintő egészségügyi és mérnöki ágazatokban, beleértve a genetikát, a biológiát, a számítástechnikai fizikát és a pénzügyi modelleket.

A szakembereknek rugalmas ütemezésre és kényelmes helyekre van szükségük. A mai oktatási intézmények közül sokan alkalmazkodtak a távoktatási modulokhoz és a campus helyszínéhez, hogy megfeleljenek ezeknek a követelményeknek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Applied Computer Science Filter

Blockchain 101 tanfolyam

FinTech School
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A blokkkapcsoló az értékek átvitelének módját jelenti, biztonságosan és központi hatóság nélkül. Ez vitathatatlanul az elmúlt két évtized legfontosabb technológiai újítása. A Fintech a blockchain technológia révén kész meggátolni a világot oly módon, hogy a világháló bevezetése óta nem láttuk.

Ismerje meg a Python - Online Programot

Preply
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Brookline

A keresési szűrők segítségével keressen privát Python oktatókat a költségvetés és az igények szerint. Növelje gyorsabban a Preply , kövesse az egyéni útvonalat.

Tanuljon Java - Online Programot

Preply
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Brookline

A keresési szűrők segítségével keressen privát Java oktatókat a költségvetés és az igények szerint. Növelje gyorsabban a Preply , kövesse az egyéni útvonalat.