Filter
Tanfolyamok
Észak Amerika Képzés Típusa: Minden

Online Automatizálás / Autonóm Rendszerek Tanfolyamok Találj Észak Amerika 2019

Tanfolyamok az egyes osztályok lehet venni az egyetemeken, főiskolákon, junior főiskolák és szakiskolák világszerte. A nagyobb rugalmasság, számos iskola is kínál online osztályok. A diákok is igénybe vehet az egyes osztályok vagy folytatni szakon.

Sok automatizálási programok jönnek létre azzal a céllal, bevezetésével a diákok a mérnöki és műszaki elvek kialakításához szükséges autonóm rendszerek. Például a diákok várható, hogy megismerjék a mechanikai termék tervezésének és alkalmazásának mechatronika technológia.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Kérj Információt A Legjobb Online Automatizálás / Autonóm Rendszerek Tanfolyamok Észak Amerika 2019

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Automatizálás / Autonóm Rendszerek , Észak Amerika

Tekkie Uni

Mindig azt halljuk, hogy a robotok mindenütt beépülnek az életünkbe; akár kórházakban, gyárakban, bankokban vagy a mezőgazdasági ágazatban. De már nem vettük körül őket? ... [+]

Mindig azt halljuk, hogy a robotok mindenütt beépülnek az életünkbe; akár kórházakban, gyárakban, bankokban vagy a mezőgazdasági ágazatban. De már nem vettük körül őket? Mi teszi a mosógépet körbe? Mi kapcsolja be a hűtőszekrényben lévő fényt, és az iRobot megváltoztatja az irányt, amikor falra néz? A már meglévő robotok belső logikájának megértése segít a jövő robotjai felkészítésében.

A mi tanfolyamunkban a Robotics for Kids gyerekek megtanulják kódolni a virtuális 3D-s robotokat. Csakúgy, mint egy repülésszimulátor használatával, a gyermeknek nagyon sok szórakoztató kódoló robotja lesz, hogy navigáljon a különböző 3D mazes-okhoz, miközben megtanulja a mechanika, a fizika és a műszaki alapjait.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Thousand Oaks
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul