Filter
Tanfolyamok
Amerikai Egyesült Államok Képzés Típusa: Minden

Online Automatizálás / Autonóm Rendszerek Tanfolyamok Tekintsd meg az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tanfolyamok az egyes osztályok lehet venni az egyetemeken, főiskolákon, junior főiskolák és szakiskolák világszerte. A nagyobb rugalmasság, számos iskola is kínál online osztályok. A diákok is igénybe vehet az egyes osztályok vagy folytatni szakon.

A tanulmány az automatizálás és autonóm rendszerek gyakran kombinálja mérnöki készségek mechanikai alkalmazások. A diákok vehetnek részt a terméktervezés, a kísérlet a különböző technikákat, vagy megtanulják, hogyan kell kezelni több művelet egyszerre.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt A Legjobb Online Automatizálás / Autonóm Rendszerek Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Automatizálás / Autonóm Rendszerek , Amerikai Egyesült Államok

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Képzés Típusa
Other options within this field of study:
Tekkie Uni

Mindig azt halljuk, hogy a robotok mindenütt beépülnek az életünkbe; akár kórházakban, gyárakban, bankokban vagy a mezőgazdasági ágazatban. De már nem vettük körül őket? ... [+]

Mindig azt halljuk, hogy a robotok mindenütt beépülnek az életünkbe; akár kórházakban, gyárakban, bankokban vagy a mezőgazdasági ágazatban. De már nem vettük körül őket? Mi teszi a mosógépet körbe? Mi kapcsolja be a hűtőszekrényben lévő fényt, és az iRobot megváltoztatja az irányt, amikor falra néz? A már meglévő robotok belső logikájának megértése segít a jövő robotjai felkészítésében.

A mi tanfolyamunkban a Robotics for Kids gyerekek megtanulják kódolni a virtuális 3D-s robotokat. Csakúgy, mint egy repülésszimulátor használatával, a gyermeknek nagyon sok szórakoztató kódoló robotja lesz, hogy navigáljon a különböző 3D mazes-okhoz, miközben megtanulja a mechanika, a fizika és a műszaki alapjait.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Thousand Oaks
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul