Filter
Tanfolyamok
Képzés Típusa: Minden

Automatizálás Tanfolyam Online Tanfolyam Megtekintés

A szakterületek szempontjából releváns kulcsfontosságú területeken folyó tanfolyamokon keresztül a jövőbeni és jelenlegi szakemberek az élethosszig tartó tanulás iránti elkötelezettségüket és a pályafutásukat elősegítik. Ezeknek a tanfolyamoknak a folytatása gyakran csak néhány hetet vagy hónapot vesz igénybe, de évekig is tarthat.
Mi az automatizálás? Ez a kurzus magában foglalja az anyagokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a szakemberek megismerjék az automatizált rendszerek különböző szervezeteken való működését, függetlenül attól, hogy ezek az automatizált tevékenységek fizikai vagy elektronikus jellegűek-e. A kurzus az automatizálási folyamat különböző területeire összpontosít, így például a programozási koncepciókat, a szükséges hardvereket, a használt szimulátorokat, az automatizálási folyamat tesztelésének módszereit és az ezekre a tevékenységekre koncentráló projektet.
A diákok megtanulják a sok mindennapos munkát, melyet sokszor magától értetődőnek tartunk a mindennapi életben, és ezek közül néhányat alkalmazhatunk a folyamatok automatizálására is otthon. Az út mentén felhalmozott készségek magukban foglalják a programok írását, az automatizálási szoftver telepítését és a hardver- és szoftverhibák hibaelhárítását.
Mint a legtöbb műszaki tanulmányi területen, az automatizálási kurzus drágább lehet, mint más típusú tanfolyamok. Ha azonban egy kis kutatást végez, és felteszi a helyes kérdéseket, könnyen megtalálja az Ön számára megfelelő tanulmányi programot.
Az automatizálási tanfolyam kiemelkedően ajánlott a projektmenedzserek, tesztelő szakemberek és szoftverfejlesztők számára, akik a területükön további előrelépést keresnek. Ezen a területen egyéb szakemberek is részt vehetnek a programmenedzser, az automatizálási értékesítési mérnök, az ipari automatizálás menedzsere, a marketing automatizálás menedzsere, a minőségi mérnök és az intelligens automatizálás igazgatója. Az ezen a területen dolgozó szakemberek is fontolóra vehetik az itt szerzett ismeretek és készségek alkalmazását a robotika és mesterséges intelligencia projektek kidolgozásában.
Ez a dinamikus tanfolyam nagy keresletet igényel, ezért számos jó hírű intézményben szerte a világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Automatizálás

Tekkie Uni

Mindig azt halljuk, hogy a robotok mindenütt beépülnek az életünkbe; akár kórházakban, gyárakban, bankokban vagy a mezőgazdasági ágazatban. De már nem vettük körül őket? ... [+]

Mindig azt halljuk, hogy a robotok mindenütt beépülnek az életünkbe; akár kórházakban, gyárakban, bankokban vagy a mezőgazdasági ágazatban. De már nem vettük körül őket? Mi teszi a mosógépet körbe? Mi kapcsolja be a hűtőszekrényben lévő fényt, és az iRobot megváltoztatja az irányt, amikor falra néz? A már meglévő robotok belső logikájának megértése segít a jövő robotjai felkészítésében.

A mi tanfolyamunkban a Robotics for Kids gyerekek megtanulják kódolni a virtuális 3D-s robotokat. Csakúgy, mint egy repülésszimulátor használatával, a gyermeknek nagyon sok szórakoztató kódoló robotja lesz, hogy navigáljon a különböző 3D mazes-okhoz, miközben megtanulja a mechanika, a fizika és a műszaki alapjait.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Thousand Oaks
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul