ONLINESTUDIES.HU

Online Automatizálás Tanfolyam Észak Amerika

Online Automatizálás Tanfolyamok Összes megtekintése Észak Amerika 2019

Tanfolyamok az egyes osztályok lehet venni az egyetemeken, főiskolákon, junior főiskolák és szakiskolák világszerte. A nagyobb rugalmasság, számos iskola is kínál online osztályok. A diákok is igénybe vehet az egyes osztályok vagy folytatni szakon.

Automatizálási utal, hogy a számítógépes vezérlés különböző gép termékeket. Minden iskola 's program, változó, de csoportokra gép dinamikája, gyártási elemzés, fűtési rendszer alapjait, számítógépes integrált gyártási és a számítógéppel segített tervezés. Utasítás gyakran zajlik mind a tantermi és laboratóriumi körülmények között.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Automatizálás Tanfolyamok Észak Amerika 2019

1 Results in Automatizálás, Észak Amerika

Online tanfolyam: Robotika gyerekeknek

Tekkie Uni
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Thousand Oaks

Mindig azt halljuk, hogy a robotok mindenütt beépülnek az életünkbe; akár kórházakban, gyárakban, bankokban vagy a mezőgazdasági ágazatban. De már nem vettük körül őket? Mi teszi a mosógépet körbe? Mi kapcsolja be a hűtőszekrényben lévő fényt, és az iRobot megváltoztatja az irányt, amikor falra néz? A már meglévő robotok belső logikájának megértése segít a jövő robotjai felkészítésében.