ONLINESTUDIES

Online Büntetőeljárás Tanfolyamok Találj az Egyesült Királyságban 2020

Tanfolyamok az egyes osztályok lehet venni az egyetemeken, főiskolákon, junior főiskolák és szakiskolák világszerte. A nagyobb rugalmasság, számos iskola is kínál online osztályok. A diákok is igénybe vehet az egyes osztályok vagy folytatni szakon.

A büntetőeljárás az alkotmányjoghoz kapcsolódik. Általában a bűnüldözés, a bűnüldözés és a bűncselekmények kivizsgálására, üldözésére és bírálatára vonatkozó szabályozási szabályokat vizsgálja. A tanfolyamok az Egyesült Államok alkotmányának negyedik és ötödik módosítására összpontosíthatnak.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Büntetőeljárás Tanfolyamok az Egyesült Királyságban 2020

2 Találatok Büntetőeljárás, Egyesült Királyság, Távoktatás Filter

International Career Institute
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

Tovább

Forensic Science Diploma Course

Harley Oxford
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
15 órák
Angol
On-line

Whether you are thinking about learning forensic science as a hobby or you have an interest in working as a forensic scientist and want to boost your career to the next level, ...

Tovább