Filter
Tanfolyamok
Képzés Típusa: Minden

3 Big Data Tanfolyam Online Tanfolyam Megtekintése

Általában egy tantárgy felmérése, a tanfolyam egy tanulmányi út, amely felhasználható a hallgatók kívánt diplomájának vagy bizonyítványprogramjának kielégítésére. A tanfolyamok egyéni oktatói lehetnek önállóak vagy szabályozottak, és gyakran, de nem mindig, az iskolai akadémia hosszúságát.

Mi az a nagy adatfolyam? Ezek a kurzusok felkészítik a tanulókat arra, hogy olyan masszívan összetett adatkezelő rendszerekkel dolgozhassanak, mint a Google és a nagyobb társadalmi hálózatok, valamint kisebb, de nem kevésbé bonyolult rendszerek, mint például a vállalatok és a nagy szervezetek által alkalmazott rendszerek. A diákok általában betekintést nyernek a nagy adatbányászati ​​protokollokba és az adatfeldolgozáshoz használt közös keretekbe, nevezetesen a Hadoop-ba, valamint megismerkedhetnek a világ egyre bővülő adattárainak kezelésére legalkalmasabb adatbázis technológiákkal.

A nagy adathasználó diákok általában megszerzik azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy rendkívül összetett adatkezelő rendszerekkel dolgozhassanak, nagyszerű adatok felhasználásával és a kritikus deduktív készségekkel. Ezek a képességek segíthetik a hallgatókat mind a szakmai, mind a személyes fejlődésükben, és lehetőséget biztosítanak a fejlettebb tanulmányok megszerzésére.

A nagy adattárak költsége változó tényezők függvényében változik, beleértve a rendelkezésre bocsátott hitelórák számát, a kurzus helyszínét, és ha a kurzust bármilyen idézési időszakkal kombinálják. A leendő hallgatóknak további információt kell kérniük a kívánt iskola pénzügyi irodáira.

A nagy adat- és adattudományi tanfolyamok a tanulók számára érett karriert hozhatnak létre a statisztikák, az adatkezelés és a projektmenedzsment területén. A nagy adat háttérrel rendelkező diákok számára különleges pályafutásuk magában foglalja a nagy adatmérnököket, adatkutatókat, adatbázis-adminisztrátorokat és adat-építészeket. A pozíciók mind az állami, mind a magánszektoron belül számos helyen szerepelnek, mivel számos védelmi ügynökség és kutatócég igényes adatkezelésre van szüksége.

A nagy adattal rendelkező kurzus távolról vonhat egy diákot, de csak akkor, ha ez a tanfolyam céljai. Az Ön számára legmegfelelőbb tanulmányút megtalálása érdekében keresse meg az Ön programját, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

3 Találatok Big Data

361 Degree Minds

A technológia, az adat tudomány és az üzleti ügyek tökéletes keveréke, a program a világ legjobbjai közül kiemelkedik. ... [+]

A technológia, az adat tudomány és az üzleti ügyek tökéletes keveréke, a program a világ legjobbjai közül kiemelkedik.A tanfolyam kiemeli

Valós idejű gyakorlat

A szakmai gyakorlat lehetővé teszi, hogy az osztálytermi ismereteket valós élethelyzetekben alkalmazza. Segítünk Önnek abban, hogy releváns munkatapasztalat-lehetőségeket találjon a nagy adatelemzésben részt vevő szervezetekben.

Elhelyezéstámogatás

Elhelyezés osztályunk segít a hallgatóknak a nagy adatelemzést végző vállalatokkal való találkozásra. Az elhelyezésünk osztályában olyan diákok találhatók, mint a Siemens, az American Megatrends, a Dell és a HCL.

Képzési módszertan... [-]

India India Online
Július 2019
Nappali
Részidős oktatás
6 hetek
On-line
Bővebben magyarul
iStudy

A nagyszámú adatkezelés nagyszámú és kulcsfontosságú információkkal foglalkozik Nagy adatok megértése és védelme? Szeretne minden olyan adatot felhasználni, amelyet telje ... [+]

Miért érdemes választani a nagy adatok megértését?Az egész életen át tartó tanfolyamNincsenek rejtett díjak vagy vizsga díjakCPD akkreditált tanúsítvány a sikeres befejezés utánTeljes tutor támogatás hétköznapokon (hétfőtől péntekig)Hatékony vizsga rendszer, értékelés és azonnali eredményekTöltse le a nyomtatható PDF tanúsítványt közvetlenül a befejezés utánSzerezd meg a tanúsítvány eredeti nyomtatott példányát, és a következő munkanapot mindössze 9 font értékben küldje el.Növelje az esélyét arra, hogy szakmai készségeket szerezzen és jobb kereseti lehetőségeket biztosítson.Ki ez a tanfolyam?

A nagy adatok megértése CPD tanúsítvánnyal és a CiQ Gold akkreditált. Ez tökéletes ahhoz, hogy bárki megpróbálja megtanulni a potenciális szakmai készségeket.... [-]

Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Az adatokat stratégiai eszközként használja. Hozzáféréshez juthat a kritikus pillanatokban elérhető információkhoz, megszabaduljon a nem hatékony működési folyamatoktól é ... [+]

Az adatokat stratégiai eszközként használja. Hozzáféréshez juthat a kritikus pillanatokban elérhető információkhoz, megszabaduljon a nem hatékony működési folyamatoktól és javítsa ügyfelei tapasztalatait. Érezd a digitális átalakulást, és fedezd fel a rendelkezésre álló lehetőségeket.

A nagy adatokra szakosodott szakemberek nagy keresletre tesznek szert, és az egyik leglátogatottabbak közé tartoznak.

Hozzáférési profil

Menedzserek, szakemberek és vállalkozók, akik a nagy adatokkal kapcsolatos ismereteiket növelik. A jelenlegi szakmai vagy szakemberprofilok a működési területeken, a marketing, az értékesítés, a nagy adatok és a kereskedelmi hírszerzés területén, a kkv-k és a vállalkozók vezetői.... [-]

Spanyolország Madrid
Május 2019
Nappali
60 óra
On-line
Bővebben magyarul