Filter
Tanfolyamok
Egyesült Királyság Képzés Típusa: Minden

Online Biztonság Tanfolyamok Nézd meg az Egyesült Királyságban 2019

Tanfolyamok kínálnak sok szempontból, hogy segítsen igényeinek kielégítésére változatos hallgatói létszám. Standard in-iskolai tanulást nyári osztályok és akár online kínálatát, a lehetőséget, hogy folytassa a felsőoktatás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Biztonság Tanfolyamok az Egyesült Királyságban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc | MA

1 Találatok Biztonság, Egyesült Királyság

Diplomák
Helyszín
Egyesült Királyság
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc | MA
E-Careers

Célja, hogy előmozdítsa a tudás a Cisco hálózati környezetet tanulmányozza a Cisco Certified Network Professional (CCNP) Routing & Switching Course Live Labs. ... [+]

Mik a céljai a tanfolyam?

Mester a hálózati fogalmak kezeléséhez szükséges egy kis vagy közepes méretű vállalati hálózathoz. Ez a csomag is biztosít, Élő Labs, ahol lehet fejleszteni a gyakorlati informatikai készségek a munkakörnyezet akkor bizalommal, anélkül, hogy fektessenek be a saját hardver. Az integrált labor útmutatók is végigvezeti a különböző témákban, de akkor is szabadon barangol szerezni egy önálló megértését.

Cisco: MÓDJA

Hogyan tervezzük routing szolgáltatásokat a vállalati hálózathoz. Végrehajtási EIGRP alapú megoldás, amely jobb hálózati konvergencia, IPv6 támogatás, valamint a hatékonyabb belső útvonal. Mikor és hogyan kell telepíteni IPv4 újraelosztás és útvonal ellenőrzés. Hogyan lehet csatlakozni a vállalati hálózat egy ISP hálózat távoli hozzáférés a belső erőforrások. ... [-]
Egyesült Királyság UK Online Slough
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul