Filter
Tanfolyamok
Képzés Típusa: Minden

2 Cloud Computing Tanfolyam Online Tanfolyam Tekintsd meg

A tanfolyamok kiterjesztik a személyes érdekképviseletek fejlesztését, amelyek az egyén hobbijait, személyes életét és pályafutását a kívánt bizonyítványoktól és diplomáktól függően élvezhetik.

Mi a tanfolyam a számítási felhőben? Az alapító felhőalapú számítástechnikai koncepciókat az infrastruktúrával, a felhőalapú hálózatokkal és a felhőben rendelkezésre álló alkalmazásokkal együtt tanítják. Néhány tanfolyam egy nagy projekt befejezését is igényli, amely a tanfolyamon szerzett készségeket és információkat felhasználja. Certifikációk és képzések állnak rendelkezésre bizonyos szempontok, például a biztonság, a tervezés, bizonyos programok és a Google számára. Az időtartam néhány naptól néhány hétig tart. A tanfolyamok helyi és külföldi szinten is rendelkezésre állnak, különböző felvételi követelmények mellett.

A számítógéppel és a hálózati infrastruktúrával foglalkozók számára a felhőalapú hálózatok, az alkalmazások és a biztonsági készségek elsajátíthatták a diplomás tudását és újraindulhatnának. A tapasztalt gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező hallgatók a munkaerőpiacon és otthon is használhatók.

A tanfolyamon való részvétel költségei a befejezéshez szükséges időtartamtól és az intézménytől függően változnak. Minden kapcsolódó díjat és költséget a kurzus honlapján vagy egy felvételi tanácsadóval kell hívni.

Az informatikai ipar az elmúlt néhány évtizedben exponenciálisan bővült, a felhőalapú számítástechnika pedig a növekedés szerves részévé vált. Az olyan cégek, mint az Amazon, a Microsoft, a Facebook és a Google, számítástechnikai szakembereket vesznek fel számítási felhő tanúsítványokkal. Ez a tanúsítvány segít azoknak, akik felhő építészekké és felhő adminisztrátorokká válnak. A nagy informatikai vállalatok mellett számos vállalkozásnak szüksége van a számítási felhőben tapasztalt szakemberekre. A tanúsítás növelheti az önéletrajzot, növelheti a keresőképességet és biztosítja a szükséges készségeket az informatikai és üzleti integrált részekhez.

A legtöbb kurzust felajánlották az egyetemen, de egyesek online és részidős beiratkozással is elérhetőek, így a leendő hallgatók számára a rugalmasságra van szükségük. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Cloud Computing

E-Careers

Gain mélyreható megértését Cloud computing koncepciók és technológiák ezzel Cloud Computing képzési csomagot. ... [+]

Mik a céljai a tanfolyam?

Ez a csomag három tanfolyamok benne, amely garantálja Önnek a teljes megértése a technológiák mögött tervezése és végrehajtása a Cloud megoldás bármilyen üzleti környezetben.

CompTIA Cloud Essentials

Megértése Cloud computing technológiák és szolgáltatások üzleti szempontból. Kiszámításakor az üzleti előnyeit Cloud computing. A különböző Cloud szolgáltatás, ideértve SaaS, PaaS és IaaS. Tervezés lépések a sikeres elfogadása és végrehajtása Cloud szolgáltatásokat. A hatás a Cloud IT szolgáltatás-menedzsment és a változásokat, amelyek meg kell tenni a meglévő igazgatási keretek között. A lehetséges kockázatok és következmények Cloud elfogadását. Cloud Computing Security Knowledge Alapvető ismereteket Cloud építészeti modellek. Végrehajtási kormányzás és kezelése a vállalati adatok kockázatot. Különösen fontos a megfelelés és a könyvvizsgálat, különös tekintettel a jogi és elektronikus felderítés. Információk kezelésére életciklus és értéknövelés át a hordozhatóság és az átjárhatóságot. Javítása adatközpont műveletek javítása reagáló szer, az alkalmazás biztonsági szintek és a terv az üzleti folyamatosság / katasztrófa helyreállítás forgatókönyveket. Szigorodó biztonsági titkosítást és identitás szabályozhatják, hogy az adatokhoz való hozzáférést. A virtualizáció előnyeit és a biztonság mint szolgáltatás, ha dolgozik Cloud rendszerek. Exin Cloud Computing Az alapelvek és típusai Cloud computing beleértve az állami, a magán és a hibrid és IaaS, PaaS és SaaS. Hogyan kell használni a felhő, hogy javítsa az üzleti műveletek és a mobilitást. Irányítja a biztonsági és megfelelőségi problémák kockázatának csökkentése érdekében az adatok elvesztése vagy ellopása. Hogyan kell végrehajtani Cloud computing segítségével Exin megoldásokat. Kiértékelése Cloud computing stratégiák tényezők alapján, mint költség, előnyei és SLA. Ki szánt? ... [-]
Egyesült Királyság UK Online Slough
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
E-Careers

Teljesen érthető a Microsoft virtualizáció ezzel költséghatékony Microsoft Cloud Computer Hitelesítési csomag természetesen csomagot. ... [+]

Mik a céljai a tanfolyam?

A három csomagban kurzusok tartoznak ebbe a csomag segít a diákok megszerezzék a szükséges készségeket, hogy kiépítsék saját privát felhő megoldás, és készen áll, hogy üljön a kapcsolódó Microsoft vizsgák.

Az első fogás, kezelésére és telepítése a System Center Configuration Manager 2012, majd tanítani a diákok:

Hogyan kell tervezni és telepíteni egy elsődleges hely által kezelt System Center 2012. Tervezés és konfigurálása adminisztratív szerepeket mérnökök. Hogyan kell leírni replikáció és adattípusok és figyelemmel kíséri a replikáció az adatok, mint halad lefelé a hierarchiában. Alkatrészek a rendszeres karbantartás, helyszíni ellenőrzés feladatait, hogy tartsa rendszereket futtató csúcsformában. Hogyan vándorolnak tárgyak Configuration Manager 2007 a Configuration Manager 2012. Segítségével Configuration Manager 2012 felfedezni és szervezi források. Kezelése leltár és szoftvercsomag, telepítési és leolvasásának a mellékelt eszközökkel. Végrehajtási Rendszer Központ 2012 Endpoint Protection. Kezelése a mobil munkaerő. Konfigurálása Wake On LAN, az energiagazdálkodás és a távirányító, hogy segítse az általános technikai támogatást. ... [-]
Egyesült Királyság UK Online Slough
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul