Filter
Tanfolyamok
Nyugat-Európa Képzés Típusa: Minden

Online Cloud Computing Tanfolyamok Vesd össze Nyugat-Európa 2019

Tanfolyamok lehet tenni annak érdekében különböző célokra: Ezek szolgálnak a korrekciós vagy alapvető osztályok, esetleg tenni, hogy értékes készségek, vagy lehet választani egyszerűen folytatni érdeklődés.

A felhőalapú számítástechnika az információ és technológia iránt érdeklődők, valamint a távoli tárolórendszer integrációjának alkalmazása az üzleti és fogyasztói környezetben. A hálózatépítéssel és a kiszolgálóalkalmazással kapcsolatos információk kiegészítik az alapvető szoftverismereteket, amelyek gyakran a program nagy részét képezik.

Európa, megállapodás szerint, a világ egyik 's hét kontinensen. Amely a nyugati legtöbb pontot Eurázsia, Európa általában osztva Ázsiából a vízválasztó osztja az Ural és a Kaukázus, az Ural folyó, a Kaszpi-és a Fekete-tenger, valamint a vízi összekötő a Fekete-és az Égei-tenger.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Cloud Computing Tanfolyamok Nyugat-Európa 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Cloud Computing, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
E-Careers

Gain mélyreható megértését Cloud computing koncepciók és technológiák ezzel Cloud Computing képzési csomagot. ... [+]

Mik a céljai a tanfolyam?

Ez a csomag három tanfolyamok benne, amely garantálja Önnek a teljes megértése a technológiák mögött tervezése és végrehajtása a Cloud megoldás bármilyen üzleti környezetben.

CompTIA Cloud Essentials

Megértése Cloud computing technológiák és szolgáltatások üzleti szempontból. Kiszámításakor az üzleti előnyeit Cloud computing. A különböző Cloud szolgáltatás, ideértve SaaS, PaaS és IaaS. Tervezés lépések a sikeres elfogadása és végrehajtása Cloud szolgáltatásokat. A hatás a Cloud IT szolgáltatás-menedzsment és a változásokat, amelyek meg kell tenni a meglévő igazgatási keretek között. A lehetséges kockázatok és következmények Cloud elfogadását. Cloud Computing Security Knowledge Alapvető ismereteket Cloud építészeti modellek. Végrehajtási kormányzás és kezelése a vállalati adatok kockázatot. Különösen fontos a megfelelés és a könyvvizsgálat, különös tekintettel a jogi és elektronikus felderítés. Információk kezelésére életciklus és értéknövelés át a hordozhatóság és az átjárhatóságot. Javítása adatközpont műveletek javítása reagáló szer, az alkalmazás biztonsági szintek és a terv az üzleti folyamatosság / katasztrófa helyreállítás forgatókönyveket. Szigorodó biztonsági titkosítást és identitás szabályozhatják, hogy az adatokhoz való hozzáférést. A virtualizáció előnyeit és a biztonság mint szolgáltatás, ha dolgozik Cloud rendszerek. Exin Cloud Computing Az alapelvek és típusai Cloud computing beleértve az állami, a magán és a hibrid és IaaS, PaaS és SaaS. Hogyan kell használni a felhő, hogy javítsa az üzleti műveletek és a mobilitást. Irányítja a biztonsági és megfelelőségi problémák kockázatának csökkentése érdekében az adatok elvesztése vagy ellopása. Hogyan kell végrehajtani Cloud computing segítségével Exin megoldásokat. Kiértékelése Cloud computing stratégiák tényezők alapján, mint költség, előnyei és SLA. Ki szánt? ... [-]
Egyesült Királyság UK Online Slough
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
E-Careers

Teljesen érthető a Microsoft virtualizáció ezzel költséghatékony Microsoft Cloud Computer Hitelesítési csomag természetesen csomagot. ... [+]

Mik a céljai a tanfolyam?

A három csomagban kurzusok tartoznak ebbe a csomag segít a diákok megszerezzék a szükséges készségeket, hogy kiépítsék saját privát felhő megoldás, és készen áll, hogy üljön a kapcsolódó Microsoft vizsgák.

Az első fogás, kezelésére és telepítése a System Center Configuration Manager 2012, majd tanítani a diákok:

Hogyan kell tervezni és telepíteni egy elsődleges hely által kezelt System Center 2012. Tervezés és konfigurálása adminisztratív szerepeket mérnökök. Hogyan kell leírni replikáció és adattípusok és figyelemmel kíséri a replikáció az adatok, mint halad lefelé a hierarchiában. Alkatrészek a rendszeres karbantartás, helyszíni ellenőrzés feladatait, hogy tartsa rendszereket futtató csúcsformában. Hogyan vándorolnak tárgyak Configuration Manager 2007 a Configuration Manager 2012. Segítségével Configuration Manager 2012 felfedezni és szervezi források. Kezelése leltár és szoftvercsomag, telepítési és leolvasásának a mellékelt eszközökkel. Végrehajtási Rendszer Központ 2012 Endpoint Protection. Kezelése a mobil munkaerő. Konfigurálása Wake On LAN, az energiagazdálkodás és a távirányító, hogy segítse az általános technikai támogatást. ... [-]
Egyesült Királyság UK Online Slough
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul