ONLINESTUDIES.HU

Online Data Analytics Tanfolyamok Megteintése Észak Amerika 2019

Figyelembe egyes tanfolyamok segítségével a diákok folytatják a hosszú távú célok nélkül zárt be egy hivatalos tanulmányok. Ez a rugalmasság teszi a jobb illeszkedés a karrier és a családi kötelezettségek, ugyanakkor lehetővé teszi az egyének, hogy folytassák a célokat.

Az Amerikai Egyesült Államok található a kontinens Észak-Amerikában. Ez a harmadik legnagyobb ország mérete a világon. Ez egy viszonylag rövid története, mint a világ más nemzetek, az egyik a világ 's legnagyobb gazdasága, és a világ egyik ' s legváltozatosabb lakosság.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Data Analytics Tanfolyamok Észak Amerika 2019

3 Találatok Data Analytics, Észak Amerika Filter

Adatelemzési áramkör

General Assembly
On-line Részidős oktatás 10 hetek Január 2020 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Gyűjts össze, elemezzen és mesélhesse az adatokat SQL, Excel és vizualizáció révén.

Online kurzus a digitális marketing stratégiákban: adatok, automatizálás, AI

Kellogg Executive Education Online
On-line 2 hónapok Május 2019 Amerikai Egyesült Államok Evanston

A Kellogg School of Management Executive Education online programjában a modern marketingfolyamat végponttól végpontig terjed, amely elkezdi az ügyfél-betekintést, a tartalomstratégiákat és a végrehajtást, és csúcspontja az optimalizálásnak. Lehet, hogy ismerősnek tűnik, de ha az AI és az automatizálás nem része a marketingtechnológiai veremnek, akkor nem kapja meg a legtöbbet a marketingbefektetésektől. A piacvezetők átfogó képet kapnak a marketingről, és olyan technológiai platformokat fogadnak el, amelyek támogatják a döntéshozatalt az egész szervezeten belül. Erről szól ez a program.

Tanfolyam: Data Analytics Professional

Mega Science of Technology
Campus Nappali 20 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

A tárgyak internete (IoT) és az Analytics kurzusok jelenleg rendkívül forró területnek számítanak minden digitális átalakításon átesett vállalkozás számára. Ebben a kurzusban élvezni fogja a technológiai átalakítás élvonalát, az üzleti problémák megoldását.