ONLINESTUDIES.HU

Online Data Analytics Tanfolyamok Összes megtekintése Nyugat-Európa 2019

Tanfolyamok az egyes osztályok lehet venni az egyetemeken, főiskolákon, junior főiskolák és szakiskolák világszerte. A nagyobb rugalmasság, számos iskola is kínál online osztályok. A diákok is igénybe vehet az egyes osztályok vagy folytatni szakon.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Data Analytics Tanfolyamok Nyugat-Európa 2019

2 Találatok Data Analytics, Nyugat-Európa Filter

Online kurzus: Modern módszerek az adatok elemzésében

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 9 hetek March 2020 Hollandia Netherlands Online

Ezen online tanfolyam során megtanulod, hogy statisztikai módszereket használsz a (többszörös) meghatározó tényezők közötti kapcsolat tanulmányozására és az eredményesemény előfordulására.

Online tanfolyam: klasszikus módszerek az adatok elemzésében

Elevate Health
On-line Részidős oktatás 12 hetek May 2019 Hollandia Netherlands Online

Az UMC Utrecht és az Utrecht Egyetem MSc Epidemiológiai programja által kínált online orvosi kurzus az orvostudományi kutatások elemzésében megismerteti a biostatisztika alapvető alkalmazását.