ONLINESTUDIES.HU

Online Data Analytics Tanfolyam az Amerikai Egyesült Államokban

Online Data Analytics Tanfolyamok Áttekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az egyik legjobb módja, hogy további szakmai célok fektet a felsőoktatásban. Azáltal, hogy tanfolyamokat a maguk területén, a diákok bizonyítani elkötelezettségét a karrierjük. Az egyes osztályok is értékes készségek és továbbképzésben.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Kérj Információt A Legjobb Online Data Analytics Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Államokban 2019

4 Results in Data Analytics, Amerikai Egyesült Államok

Adatelemzési áramkör

General Assembly
On-line Részidős oktatás 10 hetek January 2020 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Gyűjts össze, elemezzen és mesélhesse az adatokat SQL, Excel és vizualizáció révén.


Tanfolyam: Big Data Hadoop és Spark Developer Certification Training

Simplilearn
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Big Data Hadoop tanfolyam lehetővé teszi, hogy elsajátítsák a Hadoop keretrendszer koncepcióit, és felkészüljenek a Cloudera CCA175 Nagy adatminősítésére. Az online Hadoop tréningünkkel megtanuljuk, hogy a Hadoop ökoszisztéma összetevői, például a Hadoop 2.7, Yarn, MapReduce, HDFS, Sertés, Impala, HBase, Flume, Apache Spark stb. Illeszkedjenek a nagy adatfeldolgozási életciklushoz . Valós projektek végrehajtása banki, távközlési, szociális média, biztosítás és e-kereskedelem területén a CloudLab-on.


Online kurzus a digitális marketing stratégiákban: adatok, automatizálás, AI

Kellogg Executive Education Online
On-line Nappali 2 hónapok February 2020 Amerikai Egyesült Államok Evanston

A Kellogg School of Management Executive Education online programjában a modern marketingfolyamat végponttól végpontig terjed, amely elkezdi az ügyfél-betekintést, a tartalomstratégiákat és a végrehajtást, és csúcspontja az optimalizálásnak. Lehet, hogy ismerősnek tűnik, de ha az AI és az automatizálás nem része a marketingtechnológiai veremnek, akkor nem kapja meg a legtöbbet a marketingbefektetésektől. A piacvezetők átfogó képet kapnak a marketingről, és olyan technológiai platformokat fogadnak el, amelyek támogatják a döntéshozatalt az egész szervezeten belül. Erről szól ez a program.


Tanfolyam: Data Analytics Professional

Mega Science of Technology
Campus Nappali 20 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York

A tárgyak internete (IoT) és az Analytics kurzusok jelenleg rendkívül forró területnek számítanak minden digitális átalakításon átesett vállalkozás számára. Ebben a kurzusban élvezni fogja a technológiai átalakítás élvonalát, az üzleti problémák megoldását.