ONLINESTUDIES

Online Környezetvédelmi fenntarthatóság Tanfolyamok Áttekintése Kazahsztánban 2021

Figyelembe egyes tanfolyamok segítségével a diákok folytatják a hosszú távú célok nélkül zárt be egy hivatalos tanulmányok. Ez a rugalmasság teszi a jobb illeszkedés a karrier és a családi kötelezettségek, ugyanakkor lehetővé teszi az egyének, hogy folytassák a célokat.

Tekintettel arra, hogy gyorsan lebontó forrásokat a világ, a fenntartható gazdálkodás időszerű diszciplína, amelyben a diákok megtanulják, hogy egyensúlyt a vállalat növekedési szándék gyakorlatokat, amelyek környezetbarát, és nem fog tovább csökkenni a természeti erőforrásokat.

A Kazah Köztársaság olyan ország Közép-Ázsiában. Ez a legnagyobb kontinentális ország. Az oktatási rendszer általános és kötelező. Meg van osztva 3 fázis, nevezetesen: az elsődleges (űrlapok 1-4), az alapvető általános (űrlapok 5-9), és felső szintű oktatás (formák 10-11 vagy 12).

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Környezetvédelmi fenntarthatóság Tanfolyamok Kazahsztánban 2021

1 Találatok Környezetvédelmi fenntarthatóság, Kazahsztán Filter

Életbiztonság és környezetvédelem, online program

Rudny Industrial Institute
Tanfolyamok
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Kazah
Russian (Kazakhstan)
On-line

A távoli technológiákat alkalmazó oktatási folyamat szervezeti, módszertani, információs és technikai támogatását a Rudnyi Ipari Intézet szakirányú távoktatási technológiákra ...

Tovább