ONLINESTUDIES.HU

Online IT-biztonság Tanfolyam Észak Amerika

Online IT-biztonság Tanfolyamok Találd meg Észak Amerika 2019

Tanfolyamok lehet tenni annak érdekében különböző célokra: Ezek szolgálnak a korrekciós vagy alapvető osztályok, esetleg tenni, hogy értékes készségek, vagy lehet választani egyszerűen folytatni érdeklődés.

IT biztonságot illeti annak biztosítása, hogy az elektronikus rendszerek, mint például a számítógépek, telefonok, és az intelligens eszközök, védve vannak zavarok. Ez magában foglalja a megelőzésére és leküzdésére lopás, a számítógépes támadások, valamint a balesetek, amelyek károsíthatják a számítógépes rendszerek.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Kérj Információt A Legjobb Online IT-biztonság Tanfolyamok Észak Amerika 2019

1 Results in IT-biztonság, Észak Amerika

Tanfolyam: CISSP tanúsító képzés

Simplilearn
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Certified Information Systems Security Professional (CISSP) tanúsítvány az arany szabvány az információbiztonság területén. Ez a kurzus összhangban áll az (ISC) ² CBK 2018 követelményekkel, és arra fogja képezni magát, hogy információbiztosítási szakembergé váljon, aki meghatározza az informatikai biztonság valamennyi aspektusát, beleértve az architektúrát, a tervezést, a kezeléseket és az irányításokat. A legtöbb IT-biztonsági pozíció megköveteli vagy előnyben részesít egy CISSP minősítést, ezért kezdjen el a CISSP-képzéssel.