Filter
Tanfolyamok
Amerikai Egyesült Államok Képzés Típusa: Minden

Online IT-biztonság Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az egyik legjobb módja, hogy további szakmai célok fektet a felsőoktatásban. Azáltal, hogy tanfolyamokat a maguk területén, a diákok bizonyítani elkötelezettségét a karrierjük. Az egyes osztályok is értékes készségek és továbbképzésben.

IT biztonságot illeti annak biztosítása, hogy az elektronikus rendszerek, mint például a számítógépek, telefonok, és az intelligens eszközök, védve vannak zavarok. Ez magában foglalja a megelőzésére és leküzdésére lopás, a számítógépes támadások, valamint a balesetek, amelyek károsíthatják a számítógépes rendszerek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online IT-biztonság Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in IT-biztonság, Amerikai Egyesült Államok

Other options within this field of study:
Simplilearn

A Certified Information Systems Security Professional (CISSP) tanúsítvány az arany szabvány az információbiztonság területén. Ez a kurzus összhangban áll az (ISC) ² CBK 2 ... [+]

A Legjobb Online IT-biztonság Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Államokban. Főbb jellemzők32 óra oktató által vezetett képzés32 óra önálló ritmusú videó5 szimulációs vizsga (250 kérdés mindegyik) a gyakorlatbanA CISSP vizsgálat elvégzéséhez szükséges 30 CPE-t biztosítjaDomain-specifikus tesztpapírok (10 kérdésenként), hogy felkészüljenek a CISSP minősítés 98,6% -os átviteli sebességéreVizsgaváltási garancia (kivéve az INDIA-t)Mik a kurzus célja?Simplilearn CISSP tanúsítási képzése igazodik az (ISC) ² CBK 2018 követelményeihez. A kurzus az ipar legfrissebb bevált gyakorlatairól tanít, ami segít az első próbálkozáson. A tanúsítás segít a szakértelem fejlesztésében az architektúra meghatározásában és a biztonságos üzleti környezet megtervezésében, építésében és karbantartásában a szervezet számára globálisan jóváhagyott információbiztonsági szabványok alkalmazásával. Az eddig soha nem tapasztalt biztonsági résekkel kapcsolatban az informatikai biztonsági szakemberek iránti igény soha nem volt magasabb. Frost és Sullivan azt jelentette, hogy 2019-ig 1,5 millió biztonsági szakember lesz hiánya.Milyen készségeket fog tanulni?A CISSP képzés végére:Beállíthatja a szervezet biztonságának architektúráját, tervezését és kezelését.Megszerzi a szükséges ismereteket és készségeket a CISSP minősítő vizsga átadásához.Szerezd meg a szükséges 30 CPE-t, amelyek szükségesek a CISSP minősítő vizsga elfogadásához.Fejlessze a munkatapasztalatot a CISSP Common Knowledge Book (2018) által előírt 8 területen.Ki kell ezt a kurzust?A CISSP tanúsítás a legmagasabb szintű globálisan elismert szakmai követelmény az informatikai biztonság területén. Ez a tanúsítvány a legalkalmasabb:Biztonsági tanácsadók / menedzserekIT igazgatói / vezetőkBiztonsági könyvvizsgálók / építészekBiztonsági rendszerek mérnökeiInformációs biztonsági tisztviselőkHálózati építészekMilyen típusú munkák részesülhetnek a CISSP tanúsításban?Felhő biztonsági engedélyező mérnökInformatikai biztonsági audit szakemberVezető informatikai biztonsági mérnökCybersecurity stratégia vezetőjeInformációs biztonság menedzserMilyen előnyökkel jár a CISSP tanúsítás?... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul