ONLINESTUDIES.HU

Online IT-biztonság Tanfolyam az Amerikai Egyesült Államokban

Online IT-biztonság Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Az egyik legjobb módja, hogy további szakmai célok fektet a felsőoktatásban. Azáltal, hogy tanfolyamokat a maguk területén, a diákok bizonyítani elkötelezettségét a karrierjük. Az egyes osztályok is értékes készségek és továbbképzésben.

IT biztonságot illeti annak biztosítása, hogy az elektronikus rendszerek, mint például a számítógépek, telefonok, és az intelligens eszközök, védve vannak zavarok. Ez magában foglalja a megelőzésére és leküzdésére lopás, a számítógépes támadások, valamint a balesetek, amelyek károsíthatják a számítógépes rendszerek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online IT-biztonság Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Államokban 2019

1 Results in IT-biztonság, Amerikai Egyesült Államok

Tanfolyam: CISSP tanúsító képzés

Simplilearn
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Certified Information Systems Security Professional (CISSP) tanúsítvány az arany szabvány az információbiztonság területén. Ez a kurzus összhangban áll az (ISC) ² CBK 2018 követelményekkel, és arra fogja képezni magát, hogy információbiztosítási szakembergé váljon, aki meghatározza az informatikai biztonság valamennyi aspektusát, beleértve az architektúrát, a tervezést, a kezeléseket és az irányításokat. A legtöbb IT-biztonsági pozíció megköveteli vagy előnyben részesít egy CISSP minősítést, ezért kezdjen el a CISSP-képzéssel.