9 Online Tanfolyam Programok ban ben IT-biztonság 2024

Online Tanfolyam Programok ban ben IT-biztonság 2024Filter
    • Online

    Teljes idő, Részidő

    10 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ez az ingyenes online CompTIA Security+ kurzus a Syo-501 vizsgára összpontosít.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    10 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ezen az ingyenes online tanfolyamon megtudhat az etikus hacker hálózati sebezhetőségeiről és a hálózat biztonságáról.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    3 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ingyenes online tanfolyam az információbiztonsági irányítási rendszerek követelményeiről - bizonyítvánnyal.

    • Online

    Részidő

    24 órák

    Távoktatás

    Angol

    Tanuld meg, hogyan végezhetsz etikus hackelést, penetrációs tesztelést, webtesztelést és wifi-hackelést a kali Linux használatával! Kérjen választ egy tapasztalt informatikai szakértőtől minden kérdésére, amely a tanfolyamon végzett tanulással kapcsolatos, beleértve a Kali Linux telepítését, a VirtualBox használatát, a Linux alapjai, a Tor, a Proxychains, a VPN, a Macchanger, az Nmap, a wifi feltörés, az aircrack, a DoS támadások, SLL-szalag, ismert sebezhetőségek, SQL-befecskendezések, Linux-jelszavak feltörése és további témák, amelyek minden hónapban megjelennek!

    • Online

    Részidő

    15 órák

    Távoktatás

    Angol

    Ez a kurzus nagyon gyakorlatias, de nem hagyja figyelmen kívül az elméletet sem; Kezdjük az etikus hackelés alapjaival, lebontjuk a különböző penetrációs tesztelési mezőket, és telepítjük a szükséges szoftvereket (Windows, Linux és Mac OS X rendszeren), majd azonnal nekivágunk a hackelésnek. Példánként mindent megtanulhat különböző rendszerek, például hálózatok, szerverek, kliensek, webhelyek elemzésével és kihasználásával.

    • UK Online, Egyesült Királyság

    Részidő

    80 órák

    Távoktatás

    Angol

    Az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) a releváns és nemzetközileg elismert képesítést a számítógép-felhasználók. ECDL javítja a megértést és hatékony számítógép-használat. Ez távoktatásos tanfolyam nyit a különböző lehetőségeket a széles körű ismeretek nyújt.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    1 óra

    Távoktatás

    Angol

    Ezen az ingyenes online képzésen megtudhatja, hogyan válhat zártláncú televízió (CCTV) szolgáltatóvá az Egyesült Királyságban.

    • Online

    Részidő

    12 órák

    Távoktatás

    Angol

    1. kötet: Legyen kiberbiztonsági szakértő, tanulja meg, hogyan állíthatja meg a hackereket, hogyan akadályozza meg a hackelést, tanulja meg az IT-biztonságot és az INFOSEC-et. Sajátítson el gyakorlati készségeket az összes online fenyegetés leküzdésében, beleértve a haladó hackereket, nyomkövetőket, rosszindulatú programokat, nulladik napokat, kihasználó készleteket, kiberbűnözőket és még sok mást.

    • Oslo, Norvégia

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Gyakorlati informatikai oktatás, amely megtanítja a hackelés és a számítógépes bűnözés megelőzésére. Az informatikai biztonság iránti növekvő igény nagyfokú munkalehetőségeket kínál a diploma megszerzése után.