ONLINESTUDIES.HU

Online Informatika Tanfolyam Észak Amerika

Online Informatika Tanfolyamok Találj Észak Amerika 2019

Tanfolyamok kínálnak sok szempontból, hogy segítsen igényeinek kielégítésére változatos hallgatói létszám. Standard in-iskolai tanulást nyári osztályok és akár online kínálatát, a lehetőséget, hogy folytassa a felsőoktatás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Az IT képzés technológiai készségeket és tudást kínál a hallgatóknak. Felfedezhetik az elektronikus adatok létrehozását, kezelését és tárolását, a hardverek, a szoftver alkalmazások és a mesterséges intelligencia világát, illetve megismerkedhetnek az IT biztonságtechnikai oldalával is.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Kérj Információt A Legjobb Online Informatika Tanfolyamok Észak Amerika 2019

13 Results in Informatika, Észak Amerika

Tanfolyam: AWS Solution Architect Associate tanúsító képzés

Simplilearn
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Ez az AWS tanúsítási képzés igazodik az AWS által bejelentett 2018 februári vizsgahoz, és célja az Amazon Web Services (AWS) építészeti elveinek és szolgáltatásainak megértése. Ezzel az AWS képzéssel megtanulhatja, hogy a cloud computing újradefiniálja az IT-architektúra szabályait, és hogyan tervezheti meg és skálázhatja az AWS Cloud implementációkat az Amazon által javasolt legjobb gyakorlatokkal. Az AWS által hitelesített megoldási megoldások évente körülbelül 126 000 dollárt tesznek haza.


Tanfolyam: CISSP tanúsító képzés

Simplilearn
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Certified Information Systems Security Professional (CISSP) tanúsítvány az arany szabvány az információbiztonság területén. Ez a kurzus összhangban áll az (ISC) ² CBK 2018 követelményekkel, és arra fogja képezni magát, hogy információbiztosítási szakembergé váljon, aki meghatározza az informatikai biztonság valamennyi aspektusát, beleértve az architektúrát, a tervezést, a kezeléseket és az irányításokat. A legtöbb IT-biztonsági pozíció megköveteli vagy előnyben részesít egy CISSP minősítést, ezért kezdjen el a CISSP-képzéssel.


Kurzus: Agile Scrum Master (ASM®) tanúsító képzés

Simplilearn
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az Agile ScrumMaster minősítő képzés célja, hogy mélyreható betekintést nyújtson az igen népszerű Agile Scrum projekt módszertanába. Megtanulja az Agile kulcsfogalmát, mint projekt menedzsment megközelítést, felismeri, hogyan vezet projektmenedzsment csapatokat, fejleszti és szállít kiváló minőségű termékeket, és végrehajtja a legjobb gyakorlatokat a szervezetében. A Simplilearn ASM képzés az evangélista és a bajnok az Agile elfogadó útban a szervezet számára.


Tanfolyam: Big Data Hadoop és Spark Developer Certification Training

Simplilearn
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Big Data Hadoop tanfolyam lehetővé teszi, hogy elsajátítsák a Hadoop keretrendszer koncepcióit, és felkészüljenek a Cloudera CCA175 Nagy adatminősítésére. Az online Hadoop tréningünkkel megtanuljuk, hogy a Hadoop ökoszisztéma összetevői, például a Hadoop 2.7, Yarn, MapReduce, HDFS, Sertés, Impala, HBase, Flume, Apache Spark stb. Illeszkedjenek a nagy adatfeldolgozási életciklushoz . Valós projektek végrehajtása banki, távközlési, szociális média, biztosítás és e-kereskedelem területén a CloudLab-on.


Természetesen - php alapjai

Treehouse
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Ebben természetesen én végigvezeti az alapokat a nyelvet, kezdve az alapvető kimutatások feltételes. Hozunk létre egy egyszerű "Unit Converter", valamint a "Daily Exercise Program". Majd ezután befejezi egyesítésével említett programok HTML létrehozni egy személyes weboldalt bizonyítani a készségek.


Természetesen - mobil app design ios

Treehouse
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Ismerje meg az alapokat, tervezése mobil app, a kezdeti ötlet, drótvázzá a felhasználói felület. Akkor jön létre a design egy napló app, míg a tanulás, hogyan kell írni egy alkalmazás tervezési specifikáció, a felhasználói élmény, egészen a létrehozása eszközök fejlesztése. A projekt középpontjában az iOS platform, de akkor tanulni néhány tippet és trükköt, igazítsák a design platformok, mint az Android és a Windows.


Természetesen - Ruby on Rails 5 alapjai

Treehouse
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Ebben természetesen megyünk, hogy hozzanak létre egy egyszerű blogolás app csak egy maroknyi Rails parancsokat. Ezután minden belevetik mi hoztuk létre, és segít igazán értem, mi folyik itt. Megmutatjuk, hogyan kell dolgozni modellek, nézetek és vezérlők gyorsan új funkciókat az alkalmazásban. Végére a kurzus, és máris készen áll, hogy hozzon létre az alapvető internetes alkalmazások Rails.


C ++ programozási alapjai

Academy of Interactive Entertainment
On-line Részidős oktatás 12 hónapok January 2020 Ausztrália Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerikai Egyesült Államok Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + 10 további

Ez a kurzus célja, hogy megismertesse a hallgatókat a különböző készségek kell kezdeni az utat a karrier a programozás az elektronikus játékok ipar. C ++ programozás alapjai egy bevezető szintű online tanfolyam, amely rendkívül rugalmas, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy tanulmányozzák a saját ritmusában, a saját idő és a saját helyét, miközben továbbra is teljes mértékben támogatja a tanulásban.


információs technológia: db road show

Rowan University College of Business
On-line Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Glassboro

Professzionális programtanúsítvány a Microsoft Professional programban a DevOps-ban (Microsoft)

edX
On-line Nappali Részidős oktatás 128 - 240 óra September 2019 Amerikai Egyesült Államok Cambridge + 1 további

Gyorsan kaphat minőségi alkalmazásokat a piacra azáltal, hogy megtanulja a DevOps szakemberek számára szükséges készségeket és eszközöket.


Kiterjesztett és virtuális valóságos tapasztalatok készítése

Columbia College Chicago Online
On-line 8 hetek June 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Tegye magát olyan helyzetbe, hogy karriert indítson a kibővített és virtuális valóság bővülő területén. Az augmentált és a virtuális valóságos tapasztalatok előkészítésében felderítheti a VR ágait, nyomon követve a hatását a különböző médiákon átélt történetmesélésre. Az élő fellépésű és animált VR úttörője, Dekker Dreyer vezetésével megtanulhatja az elfoglaló média tájképeit, feltételeit és eszközeit.


Augmentált és virtuális valóságos alkalmazások fejlesztése

Columbia College Chicago Online
On-line 8 hetek June 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az augmentált valóság és a virtuális valóság (AR / VR) iparág egy több milliárd dolláros iparág. Az augmentált és a virtuális valóság technológiái gyorsan áttérnek a játékról a komoly üzleti életre. Miután a játékfejlesztők tartománya, az ipar szakemberek felismerik az AR és VR forradalmi lehetőségeit.


CISSP Prep osztály

University of Fairfax
On-line May 2019 Amerikai Egyesült Államok Roanoke

Ebben a kurzusban a diákok feltárják az információbiztonság (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Body (CBK) nyolc tartományát, mint keretet a biztonsági tudatossággal kapcsolatos kérdések kritikus elemzéséhez és a biztonság megvalósításának legjobb gyakorlatainak értékeléséhez rendszerek a vállalaton belül. (3 kredit)